Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι Ι. Κανόνες της Εκκλησίας, που αναφέρονται στην απαγόρευση συμπροσευχής με αιρετικούς είναι:

1. Κανών Ι' των Αγ. Αποστόλων: "Ει τις ακοινωνήτω, καν εν οίκω συνεύξηται, ούτος αφοριζέσθω"

2. Κανών ΙΑ΄ των Αγ. Αποστόλων: "Ει τις καθηρημένω, κληρικός ων, κληρικώ συνεύξηται, καθαιρείσθω και αυτός".

3. Κανών ΜΕ' των Αγ. Αποστόλων: "Επίσκοπος, ή Πρεσβύτερος, ή Διάκονος αιρετικοίς συνευξάμενος, μόνον, αφοριζέσθω, ει δε επέτρεψεν αυτοίς, ως Κληρικοίς ενεργήσαί τι, καθαιρείσθω"

4. Κανών ΞΔ' των Αγ. Αποστόλων: "Ει τις Κληρικός, ή Λαϊκός εισέλθοι εις συναγωγήν Ιουδαίων, ή αιρετικών προσεύξασθαι, και καθαιρείσθω, και αφοριζέσθω"

5. Κανών ΟΑ' των Αγ. Αποστόλων: "Ει τις Χριστιανός έλαιον απενέγκοι εις ιερόν εθνών, ή εις συναγωγήν Ιουδαίων εν ταις εορταίς αυτών, ή λύχνους άπτοι, αφοριζέσθω"

Ο Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος λέγει : 

"Το μη κρίνετε, ίνα μη κριθήτε περί βίου εστί, ΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ".

Ο Μέγας Βασίλειος λέγει: 

"Το να εφησυχάζει κανείς, όταν το κινδυνευόμενον είναι η πίστις, τούτο είναι ΙΔΙΟ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΕΩΣ, το δε να ελέγχη ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ".

Σώμα Χριστού ο Λαός της εκκλησίας.
Πνεύμα Χριστού οι ιεράρχες της εκκλησίας.
Η εκκλησία μπορεί να δώσει ασυλία από το κράτος του σατανά στον Λαό της.

ΑΛΛΑ… σήμερα αντί για το πνεύμα του Ιησού Χριστού....

Η Εκκλησία δίνει την αίσθηση πως είναι ΘΕΑΤΗΣ του προβλήματος, βλέπει να σφιχταγκαλιάζει το ποίμνιο ο θάνατος του σφραγίσματοςκαι ΣΙΩΠΑ ! ! !

Ιεράρχες … Έχετε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ έναντι του Ορθοδόξου λαού μα και του εαυτού σας...

ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΠΑΡΝΙΕΣΤΕ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΣΑΣ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ,
ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ,
ΟΣΟ ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,
ΚΑΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΤΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ…

ΕΙΣΤΕ  ΑΝΑΞΙΟΙ ! ! !

Στο όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος !
«καὶ ἤκουσατε ἑνὸς ἀετοῦ πετομένου ἐν μεσουρανήματι, τη φωνῇ του Θεού την μεγάλῃ· οὐαί, οὐαί, οὐαὶ τοὺς κατοικοῦντας ἐπὶ τῆς γῆς ἐκ τῶν λοιπῶν φωνῶν τῆς σάλπιγγος τῶν τριῶν ἀγγέλων τῶν μελλόντων σαλπίζειν» (Αποκαλ. Ιω, κεφ 8, στ. 13)
Ιεράρχες … Έχετε τεράστια ευθύνη έναντι του Ορθοδόξου λαού ! ! ! 

"Μη πλανάσθε· ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτραι ούτε μοιχοί ούτε μαλακοί ούτε αρσενοκοίται... θέλουσι κληρονομήσει την βασιλείαν του Θεού..." (Α΄ Κορινθίους: στ΄9-10), επίσης, "Έξω δε είναι οι κύνες και οι μάγοι και οι πόρνοι και οι φονείς και οι ειδωλολάτραι και πας ο αγαπών και πράττων το ψεύδος" (Αποκάλυψις: κβ΄ 15).

Με τα συλλείτουργα σας, με την συγκατάθεσή σας στην άλωση του Έθνους μας, με την υπόκλισή σας στον αιρετικό Πάπα (μα καλά… τα λόγια του Κοσμά του Αιτωλού δεν σας κλονίζουν;;), με τις αρσενοκοιτίες σας, με την υποταγή σας στο σημερινό σας θεό, το ΧΡΗΜΑ, με το να σταυρώνετε τον Έλληνα πάνω στην ξύλινη γνώση του ΕΓΩ σας, πώς θεωρείτε ότι είστε άξιοι και αντιπροσωπεύετε τον Θεό κάτω στην Γη;

Κι εσείς στο Πάτριο, που είναι και η πρώτη (και η σωστή) εκκλησία του Κυρίου, είστε διαμελισμένοι σε δεκάδες συνόδους και κρατάτε τον λαό διαιρεμένο; Αντί να είστε ζηλωτές της αγάπης των αλλήλων είστε ζηλωτές του φθόνου και του μίσους; Διαμελίσατε κάτω στην Γη την Μία Εκκλησία του Κυρίου; Το αν είστε αδερφωμένοι μεταξύ σας αυτό δηλώνει πως είστε αδέρφια μου είπε ο Χριστός. Εσείς που δεν είστε αδερφωμένοι…. Τίνος θεού είστε;;;;;

Επίσκοπος = είναι σκοπός, άγρυπνος και φυλάει τα πάντα, μην μπει ούτε γάτα στο στρατόπεδο του Θεού.

Στο σήμερα μπήκαν όχι μόνο γάτες αλλά και έχιδνες και γουρούνια και κίναιδοι και κανίβαλοι.....
Όταν ο κληρικός θέλει χρήματα, οικόπεδα, ντουβάρια, αξιώματα, έχει θελήματα σαν τον Καϊάφα (όπως λέει ο Κύριος "δεν φτάνει εσείς που δεν σώζεστε, παίρνετε και άλλους μαζί" - στην προκειμένη περίπτωση τον ελληνικό λαό) πάει κάτω στο σκότος, γιατί κτίζει τον Ουρανό πάνω στην ύλη, τον Χριστό τον κτίζει στον χρυσό.
Οι κληρικοί πρέπει να λένε την Αλήθεια και τότε θα σκορπιστεί το Πνεύμα το άγιο επί της γης.
Πάντα γίνεται η μάχη μεταξύ πνεύματος και ύλης. Οι κληρικοί θα έπρεπε να είναι φως.
Αιτία σήμερα όλων των κακών είναι ο κλήρος και μόνον. Οι παπάδες έγιναν πιο κλέφτες και από τους κοσμικούς. Όλα έγιναν αφηρημένες έννοιες, η οικογένεια, ο άνθρωπος κλπ.
ΕΣΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ ΣΑΣ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ, ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ.... 

Ιεράρχες ανά τον κόσμο λάσπες ρίξτε στα κεφάλια σας και λινάτσες αντί για ράσα και εκτελέστε τις εντολές της ειρήνης και της αγάπης του βασιλιά μας και απαρνηθείτε τον θεό του χρήματος, των παιδεραστών, των ανθρωποφάγων και του πόρνου ισραήλ σας.
***

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ είναι ορθά δοξάζω τον Θεό.
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ είναι και η ορθοπραξία στην αγάπη αναμεταξύ μας και στον τρόπο ζωής, έναν τρόπο που σέβεται το σώμα μας, τον ναό δηλαδή.
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ είναι να πηγάζει συνεχώς η δικαιοσύνη μέσα από την αγάπη, με άλλα λόγια η αγάπη του Χριστού μέσα μας επιφέρει την ηθική του Θεού στην καθημερινότητά μας.
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ εμπεριέχεται μέσα στην Αγάπη, δίστομος ρομφαία.
Χρειάζεται και ο οδηγός μας, το Ευαγγέλιο, ο Λόγος.
Ο κήρυξ του Λόγου της αγάπης είναι ο αντιπρόσωπος του Θεού κάτω στην Γη.

ΜΟΝΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.


ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΚ ΘΕΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.