Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ

Ζούμε εσχάτους καιρούς. Ποτέ άλλοτε δεν υπήρχαν τέτοια σημαία καιρών.  Εσχάτους, γιατί φανερά πια ο θεός της γης είναι το χρήμα και όλοι ζουν εξαρτημένοι από αυτό αφήνοντας τα πνευματικά αγαθά και διδάγματα έξω από τον τρόπο της ζωής τους. Τρόπος ζωής σήμερα είναι οι επιταγές του αντίχριστου και απάνθρωπου Ταλμούδ. Όπλο το χρήμα που χρησιμοποιείται για την απόλυτη υποταγή και την αφαίρεση κάθε είδους ελευθερίας πνευματικής και υλικής από τους λαούς. Χρήμα που δεν είναι μέσο, αλλά αυτοσκοπός. 
Εσχάτους, γιατί ανακηρύχθηκε από τις σκοτεινές δυνάμεις που κυβερνούν η ύψιστη ύβρις προς την Αγία Τριάδα, η νομιμοποίηση του τρίτου φύλου. Αυτό έρχεται σε κάθετη αντίθεση με το «άρσεν κα θήλυ εποίησεν αυτούς» (Τριαδική Δογματολογία Αγίου Όρους, παραγρ. 556). Επιπλέον της προσβολής αυτής, θεωρείται ότι η ομοφυλοφιλία είναι η θέοση, (βλέπε Ταλμούδ, το ιερό βιβλίων των εν αποστασία, το οποίο επιτίθεται κατά της ανθρωπότητας).

Έσχατοι καιροί γιατί η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι διαιρεμένη σε εκατοντάδες σχίσματα και αιρέσεις· ο ένας Πατέρας κατηγορεί τον άλλον, ο αδερφός βρίζει αδερφό, την στιγμή που ο ίδιος ο Χριστός κηρύσσει την Αγάπη και που με μεγάλη ακρίβεια λέει «αν είστε αγαπημένοι μεταξύ σας, αυτό δηλώνει πως είστε αδέρφια μου». Και σήμερα όχι μόνο δεν είναι αδερφωμένοι, αλλά αναζητούν οπαδούς στις διάφορες συνόδους του πάτριου και όχι στρατιώτες του Χριστού και της αγάπης· στο δε νέο, οδηγείται ο λαός ως πρόβατο επί σφαγή στην πανθρησκεία (ένωση με αγάπη αλλά όχι εν αληθεία= κατάργηση Ορθοδοξίας= οικουμενισμός), στον τρόπο δηλαδή ζωής που ανυψώνει ότι πιο έκφυλο, πρόστυχο και απάνθρωπο μπορεί να σκεφτεί ανώμαλος νους, δηλαδή νους εν αποστασία από την Αγάπη προς τον εαυτό και προς τον συνάνθρωπο. Χαρακτηριστικά βλέπουμε το παπικό κτιστό πνεύμα να βρίσκεται σε κοινό ποτήριο με το άκτιστο πνεύμα (πάπας- κοσμικό φρόνημα  και οικουμενικός πατριάρχης- ορθόδοξο φρόνημα) και σε ιερούς τόπους (Πόλη και Άγιοι Τόποι) να μαζεύονται και να συλλειτουργούν. Ο Βαρθολομαίος και πάμπολλοι άλλοι μητροπολίτες και πατριάρχες χαρίζουν το κοράνι….. δηλαδή ακυρώθηκαν όλοι οι άγιοί μας και οι ήρωες που έχυσαν το αίμα τους για την ελευθερία μας. Υπάρχει αποστασία Ορθοδόξου Πίστεως όχι μόνο σαν θρησκεία, αλλά και σαν τρόπο ζωής και αυτό πια είναι ολοφάνερο !!! 


Ορθόδοξοι Πατέρες, παλαιοί και σύγχρονοι μας αφήνουν κληρονομιά οδηγίες ΚΑΙ για την σημερινή εποχή. Είναι όμως τέτοια η λύσσα του προδοτικού συστήματος που κάνουν ότι μπορούν για να διαστρεβλώσουν αυτή την κληρονομιά, να την διαψεύσουν, να την εξαφανίσουν. Ακόμα και "εκπρόσωποι" της εκκλησίας την πολεμούν με κάθε τρόπο· αλλά το «Φως εν τη σκοτία φαίνει». Η κληρονομιά αυτή ονομάζεται «προφητείες». Όλοι ανεξαιρέτως οι Πατέρες λένε τα ίδια πράγματα. Πολύ σημαντικό κοινό σημείο σε όλα τα γραμμένα και ειπωμένα είναι η «μετάνοια». Και αντί σήμερα να βγουν όλοι να μιλήσουν στον κόσμο ώστε να νοήσει ο κόσμος ποιος είναι, τι έχει κάνει έως τώρα στην ζωή του και ποιος ο ρόλος του στην γη, να κατανοήσει το πώς θεουργεί και πώς αγγίζει την θέοση, το πώς περνά από την υποδούλωση την πνευματική αλλά και την υλική στην ελευθερία, βγαίνουν και τον στέλνουν ακόμα πιο πολύ στον τάφο του, στην υποδούλωσή του, στην εξάρτησή του και τελικά στον δεύτερο θάνατό του. Χωρίς μετάνοια και αδερφοσύνη τίποτα καλό δεν πρόκειται να γίνει. Όποιος πιστεύει ότι χωρίς να βάλει την Αγάπη στην καρδιά του και να αλλάξει ο ίδιος μέσα του (μετάνοια) θα έρθει η ανάσταση του τόπου και της Ορθοδοξίας «πλανάται πλάνην οικτράν».
Σε αυτές τις προφητείες, που παραθέτονται στο παρακάτω βίντεο με ερμηνεία όπου χρειάζεται, οι Πατέρες μιλούν και αλληγορικά και ρεαλιστικά. Το πώς μπορεί να ξεχωρίσει κάποιος το ρεαλιστικό από το πραγματικό είναι ένα μέγα σημείο των καιρών. Είναι άλλο να ακούς για μια προφητεία, και άλλο να την ζεις. Είναι άλλο να ακούς και να διαβάζεις για έναν βασιλέα απεσταλμένο του Θεού και άλλο να τον γνωρίζεις και να βλέπεις τα σημεία που είπαν οι Πατέρες. Στο βίντεο που ακολουθεί θα διαπιστώσετε και μόνοι σας ότι τα πράγματα είναι ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΦΗ.

Εδώ πρέπει να τονιστεί ότι το σκοτεινό σύστημα που κυβερνά τον πλανήτη έχει φροντίσει ως έσχατή του λύση να φανερώσει έναν δικό του βασιλέα για να πλανήσει τους λαούς. Αυτό όμως που δεν μπορεί να κάνει είναι να εμφανίσει όλα τα χαρακτηριστικά που συγκεντρώνει ο αληθινός βασιλεύς του Θεού απεσταλμένος, ούτε μπορεί να κηρύξει το Ευαγγέλιο σε όλη την Γη και να εφαρμόσει τον χριστιανικό τρόπο ζωής της Ορθοδοξίας, όπως διευκρινίζουν οι Πατέρες.

Να θυμάστε ότι τα πάντα γίνονται με τρόπο ανθρώπινο, τίποτα δεν είναι σε στυλ Hollywood  με μαγικές σκούπες και ραβδάκια. Όλα έχουν να κάνουν με την ελευθερία του ανθρώπου και με την Αγάπη. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΒΑΤΑ. Συναντήσεις τύπου «Μυστράς» και τα σχετικά που κυκλοφόρησαν είναι εκτός Ορθοδοξίας. Νοήστε ποια είναι η Αλήθεια των πραγμάτων, μελετήστε τις γραφές και τα ειπωμένα και μετανοήστε για ό,τι  κακό έχετε κάνει και αδερφωθείτε. Γιατί «ό,τι σπείρεις, θερίσεις», σπείρετε μετάνοια και αδερφοσύνη και αυτό θα θερίσετε. Σήμερα σπέρνετε φθόνο και ζήλια, εγωισμό, και να που καταντήσαμε… Αδερφωθείτε και ζητήστε από τον Θεό να βοηθήσει. Εκπρόσωποί Του υπάρχουν ανάμεσά μας άξιοι.

Ζητήστε να ενωθεί η Ορθόδοξη Εκκλησία στην Ελλάδα για να ενωθεί επιτέλους και ο λαός και ζητήστε να γίνει το «ως εν ουρανώ και επί της γης», και να ακουστεί επιτέλους το «Δόξα εν Υψίστοις Θεό και επί Γης ειρήνη εν Ανθρώποις ευδοκία».