Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΘΗΡΙΟΥ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!


Πρόλογος εκ της διεύθυνσης της ιστοσελίδας ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ


Το παρακάτω κείμενο φανερώνει και αποδεικνύει το πραγματικό μεσανατολικό ζήτημα και τι πραγματικά κρύβεται πίσω από τους τζιχαντιστές. Η πραγματική δολοπλόκα αλήθεια τους σε βάρος όλων των λαών. Ο ταλμουδικός τρόπος σκέψης σε εφαρμογή με σκοπό την διάλυση και εξόντωση όλων όσων αντιστέκονται στα απάνθρωπα σχέδιά τους. Ένα σχέδιο αιώνων έρχεται στο φως των Ανθρώπων. Ορισμένες ημερομηνίες που αναφέρονται μέσα στα άρθρα, πχ 1922-23, 1943, 1666 και άλλες, θα πρέπει να μας κάνουν να σκεφτούμε τι παράλληλα γεγονότα έγιναν στην Ελλάδα και στην Ευρώπη που χρονικά συνδέονται με τα γεγονότα που περιγράφονται στα άρθρα. Η στενή σύνδεση αυτή δεν μπορεί να είναι μία σύμπτωση, αλλά πρόκειται για αποκάλυψη μέρους του πιο σκοτεινού σχεδίου στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Σας δίνουμε αυτές τις πληροφορίες για να αντιληφθείτε την σκοτεινή δύναμη του ταλμούδ, πού μπορεί να οδηγήσει τα έθνη, πόσο συστηματικά ετοιμάζεται η εξάπλωσή του και τι περιμένει όλες τις χρστιανικές χώρες με άμμεσο θύμα την Ελλάδα. Αν δεν ενωθούμε σε ένα σώμα εμείς οι Έλληνες μας περιμένει ΑΜΕΣΑ η τύχη του Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ιράκ και όλων των τριτοκοσμικών κρατών.
Η επέλαση του θηρίου. Διαβάστε και ετοιμαστείτε.
*******************

1918. Ο Εμίρης ΦαΙζάλ και ο ΧαΪμ Βάιζμαν
(αριστερά, φορώντας αραβική κελεμπία ως σημάδι φιλίας).
Ο Οίκος των Σαούντ: Οι Εβραϊκές του ρίζες και η εγκαθίδρυση από το Βρετανικό στέμμα.

Σημείωση Εκδότη TMR (The Millenium Report):
«Οι παρακάτω δύο αποκαλύψεις προσφέρουν βασικό υλικό σχετικά με την πραγματική απαρχή του Οίκου των Σαούντ, καθώς και απαραίτητου υπόβαθρου σχετικά με την τρέχουσα μοναρχία που κυβερνά την Σαουδική Αραβία.
Είναι πρακτικά αδύνατο να κατανοηθεί η πραγματική φύση των σχέσεων μεταξύ της Σαουδικής Αραβίας και των Η.Π.Α., και μεταξύ Σαουδικής Αραβίας και Ισραήλ, χωρίς την ιστορική πληροφόρηση που ακολουθεί
***************************

2002. Ιρακινή κατασκοπευτική αναφορά αναφέρει ότι οι Wahhabis είναι εβραϊκής προελεύσεως.


Το Υπουργείο Άμυνας των Η.Π.Α. ελευθέρωσε μεταφράσεις ενός αριθμού Ιρακινών κατασκοπευτικών εγγράφων χρονολογούμενα από την περίοδο ηγεμονίας του Σαντάμ. Μια αναφορά γενικής αμυντικής κατασκοπευτικής ντιρεκτίβας από τον Σεπτέμβριο του 2002, με τίτλο «Η Ανάδυση του Wahhabism και οι ιστορικές της ρίζες», δείχνει ότι η Ιρακινή κυβέρνηση ήταν γνώστης των άνομων σκοπών των Wahhabis της Σαουδικής Αραβίας, συχνά γνωστών και ως Salafis, στην υπηρέτηση Δυτικών συμφερόντων και υποβάθμισης του Ισλάμ.

Η αναφορά στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στις «Αναμνήσεις του κου. Χέμφερ [Hempher]”, που περιγράφουν λεπτομερειακά πώς ένας Βρετανός κατάσκοπος στην Μέση Ανατολή στα μέσα του 18ου αιώνα, ήρθε σε επαφή με τον Αμπντούλ Wahhab, για να δημιουργήσει μια ανατρεπτική έκδοση του Ισλάμ, την περίτρανη σέκτα του Wahabbism, η οποία έγινε η θεμέλια κουλτούρα του Σαουδικού καθεστώτος. Το εγχείρημα παροδικά κατεστάλη από τις Οθωμανικές στρατιές στο μέσο του 19ου αιώνα. Όμως, με την βοήθεια των Βρετανών, οι Wahabbis και οι Σαουδικοί υποστηρικτές επανήλθαν στην εξουσία και ίδρυσαν την δική τους χώρα το 1932. Από τότε, οι Σαουδάραβες συνεργάστηκαν στενά με τους Αμερικανούς, στους οποίους οφείλουν τον τρομακτικό τους πετρελαϊκό πλούτο, για την χρηματοδότηση διαφόρων Ισλαμικών φονταμενταλιστικών οργανισμών και άλλων συγκεκαλυμμένων Αμερικανικών δραστηριοτήτων, ειδικότερα του “jihad” στο Αφγανιστάν. Αλλά ταυτόχρονα, οι Σαουδάραβες χρησιμοποιούν τον απέραντο πλούτο που διαθέτουν για να διαδώσουν αυτό το αποσταθεροποιητικό παρακλάδι [brand] του Ισλάμ σε διάφορα μέρη του κόσμου, που κατατάσσεται από μερικούς ως η μεγαλύτερη εκστρατεία προπαγάνδας στην ιστορία.

Πολλοί που υπερασπίζονται τον Wahabism ως νόμιμη μεταρρύθμιση του Ισλάμ προσπάθησαν να απεμπολίσουν τις “Αναμνήσεις” σαν ένα ύποπτο κατασκεύασμα. Σε αυτούς συγκαταλέγεται και ο Bernard Haykel (Μπέρναρντ/Βερνάρδος Χάικελ, καθηγητής Σπουδών Μέσης Ανατολής στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον, ο οποίος, χωρίς να προβάλλει κανένα αποδεικτικό στοιχείο, θεωρεί τις Αναμνήσεις να έχουν κατασκευαστεί από τον Ayyub Sabri Pasha.

Παραταύτα, ενώ οι «Αναμνήσεις» εμφανίστηκαν μόλις στη δεκαετία του 1970, ο Pasha έγραψε τη δική του εκδοχή της ιστορίας ήδη από το 1888. O Ayyub Sabri Pasha ήταν ένας πολύ γνωστός Οθωμανός συγγραφέας και Τούρκος Ναύαρχος, που υπηρέτησε στον Οθωμανικό στρατό στην Αραβική χερσόνησο, γράφοντας αρκετά έργα σχετικά με την περιοχή και την ιστορία του. Συμπεριλαμβάνεται και η Απαρχή και Διάδοση του Wahabbism, όπου μνημονεύει την διασύνδεση του Abdul Wahhab και τη σκευωρία με τον Χέμφερ (Hempher).

Επιπρόσθετα σε όσα αποκαλύφθηκαν στις «Αναμνήσεις» του Χέμφερ, η Ιρακινή αναφορά κατασκοπείας αποκαλύπτει μερικές εντυπωσιακές θέσεις, προερχόμενες από έργα που κυκλοφορούν στα Αραβικά και δεν έχουν μεταφραστεί στα Αγγλικά. Όπως καταγράφει η αναφορά, τόσο ο Abdul Wahhab, όσο και ο χορηγός του, ibn Saud, που εγκαθίδρυσε την δυναστεία των Σαούντ, ήταν εβραϊκής καταγωγής.

Για παράδειγμα, ο D. Μουσταφά Turan έγραψε, στους Εβραίους του Ντονμέχ (Donmeh), ότι ο Μοχάμεντ ibn Abdul Wahhab ήταν απόγονος μιας οικογένειας Donmeh εβραίων από την Τουρκία. Οι Donmeh ήταν απόγονοι των ακολούθων του ανεκδιήγητου ψευδο-Μεσσία του Ιουδαϊσμού, Shabbetai Zevi, που σοκάρισε τον εβραϊκό κόσμο το 1666 προσηλυτιζόμενος το Ισλάμ. Αντιλαμβανόμενοι ως ένα αποκρυφιστικό μυστήριο, οι οπαδοί του Zevi μιμήθηκαν τον προσηλυτισμό στο Ισλάμ, αν και μυστικά παρέμειναν να ακολουθούν τα Καμπαλιστικά πρωτόκολλά τους. Στην Ευρώπη, οι Shabbeteans καθοδηγήθηκαν κατόπιν από ένα αιώνα από τον Jacob Frank, ο οποίος δήλωνε ότι είναι η μετεμψύχωση του Zevi. Επίσης, σύμφωνα με τον ραββί Άντελμαν στο «Προς Εξάλειψη του Ναρκωτισμού», σε αυτούς ανήκαν οι Ροδτσάϊλντ (Rothchild) που είχαν ανάμειξη στην εγκαθίδρυση των Βαβαρικών Ιλλουμινάτι. Η τουρκική κοινότητα των Donmeh συγκεντρώθηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης, η οποία έγινε εκκολαπτήριο μασωνικής δραστηριότητας, και από την οποία νεώτερα Τουρκικά κινήματα εξελίχθηκαν, και που βοήθησαν στην κατάρρευση της Μουσουλμανικής αυτοκρατορίας των Οθωμανών Τούρκων. Υπάρχει απόδειξη ότι ο Ατατούρκ ο ίδιος, ο ιδρυτής της μοντέρνας Τουρκικής χώρας, προερχόταν από τους Donmeh κι αυτός.

Ο Turan διατηρεί την άποψη ότι ο παππούς του Adbul Wahhab, Σουλεϊμάν, ήταν στην πραγματικότητα  Σουλμάν (Shulmnan), ανήκων στην Εβραϊκή κοινότητα της Bursa στην Τουρκία. Από εκεί εγκαταστάθηκε στην Δαμασκό όπου ασπάστηκε το Ισλάμ, αλλά προφανώς εκδιώχθηκε λόγω πρακτικών μαγείας. Τότε ξέφυγε στην Αίγυπτο και πάλι δέχθηκε καταδίκη, και έτσι πήγε στο Hijaz, όπου παντρεύτηκε και γέννησε τον Abdul Wahhab. Σύμφωνα με την αναφορά, το ίδιο προβάλλεται στα «Νέα του Donmeh και η πηγή των Σαουδαράβων Wahabis”, του Rifat Salim Kabar.

Η πρόταση της εβραϊκής καταγωγής της οικογένειας των Saudi έχει δημοσιευτεί από τον Μοχάμεντ Sakher, ο οποίος λέγεται ότι διατάχθηκε να σκοτωθεί από το καθεστώς λόγω των αποκαλύψεών του. Η αναφορά σχετίζει μια όμοια παράθεση, αλλά από διαφορετική πηγή. Για παράδειγμα, σύμφωνα με το «Το κίνημα Wahabi / Η αλήθεια και οι ρίζες», από τον  Abdul Wahhab Ibrahim Al-Shanmari, ο ibn Saud κατάγεται πραγματικά από τον Mordechai bin Ibrahim bin Nushi, έναν Τούρκο έμπορο από την Basra. Προφανώς, όταν προσεγγίστηκε από μέλη της Αραβικής φυλά των Aniza, τότε προφασίστηκε ότι ήταν ένας από αυτούς και ταξίδεψε μαζί τους στο Najd και το όνομά του έγινε Markhan bin Ibrahim bin Musa.

Επιπρόσθετα, ο Abdul Wahhab κατάγεται από τον Wahim Al-Tamimi, συνεπώς,  όπως αναφέρεται από al Said Nasir, στην Ιστορία της Οικογένειας των Σαούντ, Σαουδάραβα πρέσβη στο Κάιρο, ο Abdullah bin Ibrahim al Mufaddal, πλήρωσε τον Muhammad Al-Temimi 35.000 Jinee το έτος 1943, για να χαλκεύσει το οικογενειακό δέντρο της οικογένειας Saudi και του Abdul Wahhab, και να το συγχωνεύσει σε ένα, δηλώνοντας την πηγή τους από τον προφήτη Μοχάμεντ.

Αν και θα ήταν δύσκολο να αποδειχθούν ανεξάρτητα αυτές οι θέσεις, είναι ενδιαφέρουσες για το ρόλο της Σαουδικής Αραβίας, που είχε και εξακολουθεί να έχει, σχετικά με την υποστήριξη και προέλαση Δυτικών δυνάμεων στην Μέση Ανατολή και αλλού. Ιδιαίτερα καταπληκτική είναι η εξαιρετικά αμφίβολη και ταχέως διασπειρόμενη (virulent) μορφή του Ισλάμ που ο Wahhabism και ο Salafism αντιπροσωπεύουν, που στις μέρες μας προξενεί όλεθρο στις Ισλαμικές παραδόσεις, διαιρώντας την Ισλαμική κοινότητα σε ανάξιες διαφιλονικείες για μη σημαντικές λεπτομέρειες, αφήνοντας τον πόλεμο στο Ισλάμ να προχωρά πρακτικά ανεξέλεγκτος.


Συνημμένο από την υπηρεσία DIA (Defense Intelligence Agency) με τίτλο «Η ανάδυση του κινήματος Al-Wahhabiyyah και οι ιστορικές του ρίζες».


****************************



Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ !!!


Υπό Abdulaziz Saud

Η ΣΑΟΥΔΙΚΉ ΣΥΝΑΣΤΕΙΑ: ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ;

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ MOHAMMAD SAKHER, ο οποίος διατάχθηκε να εκτελεστεί από το Σαουδικό καθεστώς για τα ακόλουθα ευρήματα:

1.      Συγκαταλέγονται τα μέλη της Σαουδικής Οικογένειας στην φυλή ANZA BEN WAEL όπως διατείνονται τα ίδια;
2.      Είναι το Ισλάμ η πραγματική θρησκεία;
3.      Είναι καθόλου Αραβικής καταγωγής;

Το έτος 851 A.H. μια ομάδα ανδρών από την φατρία των AL MASALEEKH, η οποία ήταν κλάδος της φυλής ANZA, διαμόρφωσε ένα καραβάνι για να αγοράζει δημητριακά (στάρι και καλαμπόκι) και άλλες τροφές από το ΙΡΑΚ, και τα μετέφερε στη NAJD. Ο αρχηγός αυτής της ομάδας ήταν ο SAHIM BIN HATHOOL. Το καραβάνι έφτασε στην BASRA, όπου τα μέλη της πήγαν για εμπόριο σε έναν εβραίο έμπορα ονόματι MORDEKHAI (Μορδοχάι) BIN IBRAHIM BIN MOSHE. Κατά την διαπραγμάτευση, ο εβραίος τους ρώτησε: «Από πού είστε;» Απάντησαν ότι ήταν από την φυλή ANZA, μια φατρία της AL MASALEEKH. Στο άκουσμα της απάντησης, ο εβραίος έμπορος αγκάλιασε τα μέλη του καραβανιού αναφωνώντας ότι κι αυτός ήταν από την φατρία αυτή. Όμως είχε έρθει να διαμείνει στην BASRA (Ιράκ) ως αποτέλεσμα μιας οικογενειακής διαμάχης μεταξύ του πατέρα του και μελών της φυλής ANZA.

Ο εβραίος έμπορος, αφού αφηγήθηκε στην ομάδα την κατασκευασμένη ιστορία του, διέταξε τους υπηρέτες του να φορτώσουν όλες τις καμήλες των μελών με σιτάρι, χουρμάδες, κ.α. (tamman), μια εξαιρετική πράξη τόσο γενναιόδωρη που εξέπληξε τα μέλη της φυλής MASALEEKH και ανέστησε την περηφάνεια τους, έχοντας βρει ένα τόσο εγκάρδιο (ξάδερφο) στο Ιράκ – την πηγή της τροφής τους. Πίστεψαν όποια λέξη τους είχε πει, μιας και ήταν πλούσιος έμπορος τροφίμων, κάτι που χρειάζονταν τόσο πολύ (αν και ήταν συγκεκαλυμένος εβραίος κάτω από την αμφίεση ενός Άραβα από την φατρία AL MASALEEKH).

Όταν το καραβάνι ήταν έτοιμο να αναχωρήσει για να ξαναγυρίσει στην NAJD, ο εβραίος έμπορος τους ζήτησε να δεχθούν την παρέα του, μιας και σκόπευε να γυρίσει μαζί τους στην πατρίδα του, την NAJD. Ακούγοντας αυτό τον δέχθηκαν μαζί τους εγκάρδια.

Φτάνοντας στην NAJD, ο έμπορος άρχισε να διαδίδει και να προπαγανδίζει για τον εαυτό του μέσω των συνοδοιπόρων (ξαδέρφων) του, κάτι που συγκέντρωσε γύρω του πολλούς υποστηρικτές. Όμως δέχθηκε μια απρόβλεπτη αντιπαράθεση στις θέσεις του από τον SHEIKH SALEH SALMAN ABDULLA AL TAMIMI, ένα μουσουλμάνο ιεροκήρυκα στο AL-QASEEM. Η περιοχή που κήρυττε περιελάμβανε την NAJD, την Υεμένη και την HIjaz, κάτι που ανάγκασε τον πρόγονο της σημερινής οικογένειας SAUD να φύγει από το AL QASEEM για το AL IHSA, όπου άλλαξε το όνομά του MORDAKHAI σε MARKHAN BIN IBRAHIM MUSA. Μετά άλλαξε την κατοικία του και εγκαταστάθηκε στη DIRIYA κοντά στο AL-QATEEF, όπου άρχισε να διαδίδει μεταξύ των κατοίκων μια κατασκευασμένη ιστορία σχετικά με την ασπίδα του προφήτη Μοχάμετ (p.h.u.h.),η οποία φέρεται να ελήφθη ως λάφυρο από ένα άραβα παγανιστή ως συνέπεια της μάχης του OHOD μεταξύ των παγανιστών Αράβων και Μουσουλμάνων. «Αυτή η ασπίδα, έλεγε, πουλήθηκε από τον Άραβα παγανιστή στην εβραϊκή φατρία των BANU QUNAIQA’ που την διαφύλαξε ως θησαυρό ! Σταδιακά ενίσχυσε τη θέση του μεταξύ των Βεδουίνων μέσω τέτοιων ιστοριών, που δείχνουν πώς εβραϊκές φατρίες στην Αραβία ήταν τόσο δεσπόζουσες και άξιζαν μεγάλου θαυμασμού. Έλαβε έτσι κάποιου προσωπικού θαυμασμού μεταξύ των Βεδουίνων και αποφάσησε να μείνει στην πόλη αυτή για πάντα, την οποία αποφάσισε να κάνει πρωτεύουσά του στον Περσικό Κόλπο. Οραματιζόταν να την κάνει εφαλτήριο για να εγκαθιδρύσει ένα εβραϊκό βασίλειο στην Αραβία.

Για να πραγματώσει αυτό του το όνειρο, άρχισε να προσεγγίζει τους Βεδουίνους της ερήμου, για υποστήριξη και σταδιακά μετά αυτοανακυρήχθηκε βασιλέας τους !

Κατά την ένωση αυτή, η φυλή AJAMAN μαζί με την φυλή BANU KHALED κατέστησαν πλήρως γνώστες του πονηρού σχεδίου κι αφού εξακρίβωσαν την πραγματική ταυτότητα του εμπόρου και αποφάσισαν να τον «τερματίσουν». Επιτέθηκαν στην πόλη του και την κατέκτησαν αλλά μόλις πριν τον συλλάβουν κατάφερε να δραπετεύσει.

Ο εβραίος πρόγονος βρήκε καταφύγιο σε μια φάρμα που τότε λέγονταν AL-MALIBEED-GHISAIBA κοντά στο AL-ARID, που σήμερα καλείται AL-RIYADH.

Ζήτησε από τον ιδιοκτήτη της φάρμας να του δώσει άσυλο και πράγματι αυτός του έδωσε φιλόξενα. Ο εβραίος, ακολούθως, μόλις ένα περίπου μήνα μετά σκότωσε τον ιδιοκτήτη και την οικογένειά του και προσποιήθηκε ότι σκοτώθηκαν από μια πλανόδια συμμορία κλεφτών. Ακολούθως προσποιήθηκε ότι είχε αγοράσει την γη από αυτούς λίγο πριν αυτή η καταστροφή συμβεί. Συνεπώς, μπορούσε να μείνει εκεί ως ιδιοκτήτης. Έδωσε νέο όνομα στο μέρος: Το κάλεσε AL-DIRIYA – το ίδιο όνομα που είχε χαθεί.

Ο έμπορος γρήγορα εγκαθίδρυσε ένα ξενώνα που ονόμασε MADAFFA στην περιοχή που υφάρπαξε από τα θύματά του και συγκέντρωσε δίπλα του μια ομάδα από υποκριτές που άρχισαν να διασπείρουν την προπαγάνδα ότι ήταν ένας πολλά υποσχόμενος Άραβας σεΐχης. Συνωμότησε μάλιστα εναντίον του σεΐχη  SALEH SALMAN ABDULLA AL TAMIMI, του αρχικού εχθρού του, και επέφερε την δολοφονία του στο τζαμί της πόλης AL-ZALAFI.

Μετά από όλα αυτά ένιωσε ότι μπορούσε να κάνει την AL-DIRIYA μόνιμη κατοικία του. Εκεί διέπραξε πολυγαμία σε μεγάλο εύρος και πράγματι απέκτησε πολλά παιδιά στα οποία έδωσε καθαρά αραβικά ονόματα.

Έκτοτε οι απόγονοί του μεγάλωσαν σε αριθμό και δύναμη κάτω από το όνομα της φατρίας των SAUDI. Ακολούθησαν δε το παράδειγμά του να διαπράττουν κεκαλυμμένες και κρυφές δραστηριότητες και δολοπλοκίες εναντίον του έθνους των Αράβων. Παράνομα κατάσχεσαν γεωργικές περιοχές και δολοφόνησαν όλους όσους εναντιώθηκαν στα διαβολικά σχέδιά τους. Χρησιμοποίησαν όλα τα μέσα απάτης για να πετύχουν τους σκοπούς τους. Εξαγόρασαν τις συνειδήσεις των αντιφρονούντων, έδωσαν γυναίκες και χρήμα σε σημαντικούς ανθρώπους της περιοχής, ειδικά σε αυτούς που άρχισαν να γράφουν την πραγματική βιογραφία αυτής της εβραϊκής οικογένειας. Δωροδόκησαν ιστορικούς συγγραφείς για να εξαγνίσουν την αποτρόπαια ιστορία τους και να κάνουν τη γενιά τους να συνδέεται με τις πιο λαμπρές αραβικές φυλές όπως των RABIA, ANZA, ALMASALEEKH.

Ένας εμφανής υποκριτής στις μέρες μας του οποίου το όνομα είναι MOHAMMAD AMIN AL TAMIMI- Διευθυντής των σύγχρονων βιβλιοθηκών του Σαουδικού Βασιλείου- έφτιαξε ένα γενεαλογικό δέντρο για αυτή την εβραϊκή οικογένεια, συνδέοντάς τους με τον προφήτη Μωάμεθ. Για το έργο αυτό έλαβε αμοιβή 35.000 Αιγυπτιακών λιρών από τον τότε πρέσβη των Σαούντ στην Αίγυπτο, το έτος 1362 AH – μ.Χ. To όνομα του πρέσβη ήταν IBRAHIM AL-FADEL.

Όπως αναφέρθηκε, ο εβραίος πρόγονος της οικογένειας SAUDI (MORDAKHAI), εξασκούσε την πολυγαμία σε μεγάλο βαθμό, νυμφευόμενος πολλές γυναίκες αραβικής καταγωγής και απέκτησε πολλά παιδιά. Αυτή η πρακτική πολυγαμίας εξασκείται στις μέρες μας «κατά γράμμα» από τους απογόνους. Είναι αγκιστρωμένοι στην νυμφομανή εκείνη συμπεριφορά!
Ένας από τους γιούς του MORDAKHAI που λεγόταν AL-MAQARAN, εξαραβοποιημένο από την εβραϊκής ρίζας (MACKREN) απέκτησε ένα γιό τον Μωχάμετ, και ένα άλλο γιό τον SAUD, το όνομα της σημερινής Δυναστείας.

Οι απόγονοι του SAUD (η σημερινή οικογένεια SAUD), άρχισαν μια εκστρατεία δολοφονιών των προφανών αρχηγών των αραβικών φυλών, κάτω από το πρόσχημα ότι ήταν αποστάτες, αποστατώντας από την Ισλαμική θρησκεία, και εγκαταλείποντας τις Κορανικές επιταγές. Συνεπώς τους άξιζε καταδίκη και σφαγή!

Στο βιβλίο ιστορίας της οικογένειας των SAUD (σελ. 98-101), ο προσωπικός τους ιστορικός ανακοινώνει ότι η δυναστεία των SAUDI θεωρεί όλους τους κατοίκους της NAJD ως βλάσφημους, συνεπώς το αίμα τους πρέπει να χυθεί, οι περιουσίες τους πρέπει να δεσμευτούν και οι θήλεις να γίνουν παλλακίδες. Κανένας μουσουλμάνος δεν είναι αυθεντικός κατά την πίστη του/της εκτός αν ανήκει ή σχετίζεται με την φατρία του MOHAMMAD BIN ABDUL WAHAB, (του οποίου η καταγωγή είναι επίσης εβραϊκή, από την Τουρκία). Τα καθεστώτα δίνουν δικαιοδοσία στην οικογένεια SAUD να καταστρέφουν τα χωριά με όλους τους κατοίκους – άνδρες, συμπεριλαμβανομένων και παιδιών, και να επιτίθενται σεξουαλικά τις γυναίκες, να μαχαιρώνουν τις κοιλιές των εγκύων και να να κόβουν τα χέρια των παιδιών τους και μετά να τους καίνε ! Επιπρόσθετα έχουν εξουσιοδοτηθεί από ένα τέτοιο βάρβαρο καθεστώς να λεηλατούν όλες τις περιουσίες από όσους αυτοί καλούν αποστάτες (αυτούς που δεν ακολουθούν την φατρία WAHABI).

Η ειδεχθής εβραϊκή τους φαμίλια προέβη, πράγματι, σε όλες αυτές τις φρικαλεότητες στο όνομα της ψευδούς τους θρησκευτικής φατρίας (WAHABI), η οποία στην πραγματικότητα εφευρέθηκε από ένα εβραίο ώστε να δρέψει τους σπόρους του τρόμου μέσα στις καρδιές των ανθρώπων σε πόλεις και χωριά. Η εβραϊκή δυναστεία διαπράττει τέτοιες βάρβαρες φρικαλεότητες από το 1163 A.H. Έδωσαν μάλιστα το όνομά τους σε όλη την Αραβική χερσόνησο (Σαουδική Αραβία), λες και όλη αυτή η έκταση είναι η δική τους ιδιοκτησία, και οι κάτοικοί της μόνο υπηρέτες και σκλάβοι, που μοχθώντας προσπαθούν μέρα και νύχτα για την ευχαρίστηση των ηγεμόνων τους (οικογένεια SAUD).

Κατακρατούν παντελώς τον φυσικό πλούτο της χώρας τους σαν να είναι προσωπική περιουσία. Εάν κάποιος ταλαίπωρος άνθρωπος σηκώσει την φωνή του παραπονούμενος ενάντια στους δεσποτικούς νόμους αυτής της εβραϊκής δυναστείας, αποκεφαλίζεται δημόσια στην πλατεία. Μια πριγκίπισσα τους κάποτε επισκέφθηκε την πολιτεία της Φλόριδας (Η.Π.Α.) με την ακολουθία της. Ενοικίασε 90 (ΕΝΕΝΗΝΤΑ) δωμάτια σουίτες στο Grand Hotel για περίπου $1.000.000 τη βραδιά ! Μπορεί κανείς από τους υπηκόους τους να σχολιάσει αυτό το υπερβολικό γεγονός; Εάν το κάνει, η μοίρα του/της είναι γνωστή: ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΣΑΟΥΔΙΚΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ !!!!!!!

Μαρτυρίες της εβραϊκής καταγωγής της Σαουδικής οικογένειας:

Κατά την δεκαετία του ’60 ο σταθμός “SAWT AL ARAB” στο Κάιρο της Αιγύπτου και ο σταθμός «SANAA» της Υεμένης, επιβεβαίωσαν την εβραϊκή καταγωγή της οικογένειας.

Ο Βασιλέας FAISAL AL-SAUD τον καιρό εκείνο δεν μπορούσε να αρνηθεί ότι η οικογένειά του ήρθε σε συγγένεια με τους εβραίους όταν δήλωσε στην εφημερίδα WASHINGTON POST  στις 17 Σεπτεμβρίου, 1969: «ΕΜΕΙΣ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ SAUD, είμαστε ξαδέρφια των εβραίων: διαφωνούμε εντελώς με κάθε αραβική ή μουσουλμανική [sic] αρχή που επιδεικνύει οποιοδήποτε ανταγωνισμό με τους εβραίους: αλλά πρέπει να ζούμε μαζί με αυτούς εν ειρήνη. Η χώρα μας (ΑΡΑΒΙΑ) είναι το πηγάζον κεφάλι εκ του οποίου οι πρώτοι εβραίοι ξεπήδησαν και οι απόγονοί τους διασκορπίστηκαν σε όλον τον κόσμο». Αυτή ήταν η δήλωση του KING FAISAL AL-SAUD BIN ABDUL AZIZ !!!!!

Ο HAFEX WAHBI, ο νομικός σύμβουλος των SAUDI, αναφέρει στο βιβλίο του «Η χερσόνησος της Αραβίας» ότι ο βασιλέας ABDUL AZIZ AL-SAUD, που πέθανε το 1953 είπε: «Το μήνυμά μας (το μήνυμα των SAUDI) συνάντησε την αντίθεση όλων των Αραβικών φυλών. Ο παππούς μου, SAUD AWAL, κάποτε φυλάκισε ένα αριθμό από σεΐχηδες της φυλής MATHEER, και όταν μια άλλη ομάδα της ίδιας φυλής ήλθε να μεσολαβήσει για την απελευθέρωση των κρατουμένων, ο SAUD AWAL έδωσε εντολές στους άνδρες του να απαγχονίσουν όλους τους κρατούμενους, και έπειτα θέλησε να εξευτελίσει και διαπομπεύσει τους διαμεσολαβητές καλώντας τους να φάνε από το γεύμα που ετοίμασε από την μαγειρεμένη σάρκα των θυμάτων, τα κομμένα κεφάλια των οποίων έβαλε πάνω στα πιάτα. Οι διαμεσολαβητές συνεγέρθηκαν σε μεγάλο βαθμό και αρνήθηκαν να φάνε τη σάρκα των συγγενών τους και εξαιτίας της άρνησής τους να φάνε, διέταξε τους άνδρες του να τους κόψουν κι αυτωνών τα κεφάλια. Αυτό το απάνθρωπο έγκλημα διαπράχθηκε από τον ίδιο τον φερόμενο ως βασιλέα, πάνω σε αθώους ανθρώπους των οποίων η αμαρτία ήταν η αντίθεση στους πιο απάνθρωπους και εξαιρετικά δεσποτικούς κανόνες.

O HAFEZ WAHBI, δηλώνει επίσης ότι ο βασιλιάς ABDUL AZIZ AL-SAUD συσχέτισε αυτή την αιματηρή ιστορία με τους σεΐχηδες της φυλής MATHEER, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν με σκοπό να μεσολαβήσουν για τον επιφανή τους αρχηγό την εποχή εκείνη, FAIZAL AL DARWEESH, ο οποίος ήταν ο κρατούμενος του βασιλιά. Συσχέτισε αυτή την ιστορία με αυτούς, ώστε να τους εμποδίσει από το να αντιταχθούν για την απελευθέρωση του σεΐχη τους, αλλιώς θα είχαν την ίδια τύχη. Σκότωσε τον σεΐχη και χρησιμοποίησε το αίμα του ως υγρό για το πλύσιμό του, λίγο πριν σταθεί όρθιος για την προσευχή του (κατά την ψευδή φατρία των Wahabi). Η κατηγορία του FAISAL DARWEESH την εποχή αυτή ήταν ότι κριτίκαρε τον βασίλειά ABDUL AZIZ AL-SAUD όταν αυτός υπέγραψε το κείμενο σύμφωνα με το οποίο οι Αγγλικές Αρχές ετοίμασαν το 1922 ως διακήρυξη ότι παραδίδουν την ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ στους Εβραίους. Η υπογραφή του δόθηκε στην διάσκεψη στο AL AQEER το 1922.


Αυτό ήταν και εξακολουθεί να είναι το σύστημα του καθεστώτος της εβραϊκής οικογένειας (SAUDI): Όλοι οι σκοποί του είναι: να λεηλατήσουν τον πλούτο της χώρας, να ληστέψουν, παραχαράξουν και να διαπράξουν κάθε είδους απάνθρωπη πράξη και βλασφημία – όλα εκτελούμενα σε  συμμόρφωση της εφευρεθείσας εκ των ιδίων σέκτας των Wahhabi η οποία νομιμοποιεί την σφαγή κεφαλών των αντιφρονούντων υπηκόων.




***********************

ΣΧΟΛΙΑ – ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΛΟΓΟΣ


Α. Στο κείμενο που αναφέρει για τον Κεμάλ, η New York Tribune το 1921 έγραφε μεταξύ άλλων: «…Ο Μουσταφά Κεμάλ, ο Εβραίος αρχηγός της κυβερνήσεως της Αγκύρας με την στάση της εδώ αντιπροσωπείας του, έχει αυξήσει τα μέγιστα το προσωπικό του γόητρο στην Εγγύς Ανατολή….».
Εδώ θα πρέπει να θυμηθούμε την επιστολή ύμνο του Ελευθερίου Βενιζέλου για τον Κεμάλ Ατατούρκ προς τον πρόεδρο απονομής των βραβείων Νόμπελ το 1932, για να του απονείμει το Νόμπελ Ειρήνης !!!! βλέπε : http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2015/05/blog-post_22.html , http://www.venizelosarchives.gr/rec.asp?id=31769&lang=en , για να νοήσουμε το μέγεθος της πλάνης και της προδοσίας εναντίον και των Ελλήνων.

Και για να μην ξεχνιόμαστε: 
ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: "Σφάξτε τους Έλληνες",
όταν στην Σμύρνη επικρατούσε “συνωστισμός”.
Έγγραφο-διαταγή του Διοικητή Σμύρνης το 1922 προς όλους τους
Τούρκους διοικητές για την τακτική τους προς τους Έλληνες γραμμένο
σε Οθωμανική γραφή, μεταφρασμένο από Σύλλογο Ελλήνων Μικρασιατών.
Το πρωτότυπο φυλάσσεται στα Ιστορικά Αρχεία της Αγκύρας και αναφέρει :

Υπηρεσιακή διαταγή για τον αφανισμό όλων των Ελλήνων 
και τον διασυρμό των Ελληνίδων γυναικών.
Προς τον διοικητή κεντρικών δυνάμεων.

"Σας εφιστώ την προσοχή προς τα εξής:
Θάνατος στους Έλληνες που απώλεσαν την τιμή τους.
Μόλις δοθεί το πρώτο  σήμα, αμέσως εξολοθρεύστε τους  πάντες.
Όσον αφορά τις γυναίκες, μη διστάσετε. 
Μην υπολογίσετε ούτε την τιμή ούτε την φιλία, όταν έρθει η στιγμή της εκδίκησης" .

Ο διοικητής  των δυνάμεων Σμύρνης
Μεχμέτ Αζίτ
(Σμύρνη 1922)

Β. Να θυμίσουμε μερικές από τις εντολές του Ταλμούδ, με βάση (τουλάχιστον) τις οποίες διαπράχθηκαν τα ανωτέρω εγκλήματα που αναφέρονται στο κείμενο:

Επιτρέπεται η θανάτωση ενός μη εβραίου, Talmud: Sepher ikkarim III c 25,
Είναι νόμος να θανατώνεται οποιοσδήποτε αρνείται το Torah. Οι χριστιανοί συγκαταλέγονται στους αρνητές του Torah, Talmud: Coschen Hamischpat, Hagah 425,
Έναν αιρετικό μη εβραίο μπορείτε να τον σκοτώσετε ευθέως με τα ίδια σας τα χέρια, Talmud: Abodah Zara, 4b,
Κάθε εβραίος που χύνει το αίμα των άθεων (μη εβραίων), κάνει το ίδιο με μια θυσία προς τον Θεό, Talmud: Bammidber raba c 21 & jalkut 772,
Οι εβραίοι μπορούν ελεύθερα να εξαπατούν τους απίστους: Sanhedrin 57a,
Οι εβραίοι μπορούν να κλέψουν τους μη εβραίους: Bada mezia 24a,
Οι μη εβραίοι είναι εκτός της προστασίας του νόμου και ο Θεός έχει εκθέσει τα χρήματα τους στο Ισραήλ, Bada Kamma 37b,
Shulchan Aruch Choszen Hamiszpat (348): Όλα τα υπάρχοντα των άλλων Εθνών ανήκουν εις το εβραϊκό έθνος, το οποίο δικαιούται να τα αρπάξει άνευ οιονδήποτε δισταγμόν,
Οι εβραίοι μπορούν να πουν ψέματα σε μη εβραίους: Bada Kamma 113a,
Ας είναι να καταπατήσουμε τους μη εβραίους, ας είναι να τους κτυπήσουμε στην σκέψη τους: αυτή θα είναι για πάντα η απασχόλησή μας, Perachim 87b Raschi,
KALLAH (1Β,σ.18). "Εβραίος δύναται να ψευδορκήσει με καθαρά την συνείδηση",
Bar Nachmani, “Bammidhar baba” (172, Γ.4, 173, Γ.1):  «Στην εποχή του Μεσσία, οι Εβραίοι θα εξαλείψουν όλους τους λαούς του κόσμου» (αυτή η εντολή είναι σε πλήρη εξέλιξη στο σήμερα).

Γ. Η συνέντευξη του στρατηγού Αϋφαντή (ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!!! Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Ε.Α. ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΫΦΑΝΤΗ, ΣΧΕΔΙΟ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ», http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2015/12/blog-post.html ή/και http://thesecretrealtruth.blogspot.jp/2014/08/blog-post_9598.html?m=1) εντυπωσιάζει με τον πλούτο του περιεχομένου και των αποκαλύψεών της, ωστόσο – δυστυχώς – αποκαλύπτει μερικά από τα πολλά κομμάτια του παζλ της παγκόσμιας σκηνής και του σχεδίου των σιωνιστών-ταλμουδιστών στο σχεδιασμό τους για να κυριαρχήσουν στον κόσμο και περαιτέρω στην ανθρώπινη ψυχή.

Συνδυάζοντας με τις αποκαλύψεις περί της εβραιο-ταλμουδικής επιβολής στον Αραβικό χώρο μέσω πραξικοπήματος στην λήψη ηγεμονίας σε πολιτικό, οικονομικό και θρησκευτικό επίπεδο, μη διστάζοντας να γαλουχήσουν και εξαπατήσουν ως απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου όλο το Αραβικό έθνος μπορούμε να καταλήξουμε σε μερικά φρικτά συμπεράσματα σχετικά με την χώρα μας, τον Χριστιανισμό και το πραγματικό Θηρίο.

Αναφέρεται για παράδειγμα η κομβική σημασία της Θεσσαλονίκης, τόσο για την κάστα των Donmeh όσο και των Βαυαρικής ηγεμονίας μασόνων Illuminati. Η Θεσσαλονίκη υπήρξε γενέτειρα του Αττατούρκ, που έφερε σε πέρας την «μεταρρύθμιση» [σας θυμίζει τίποτα αυτός ο όρος; !!!] του μουσουλμανικού Οθωμανικού κράτους σε ένα καθαρά ηγεμονικό, «βαθύ κράτος», που σκοτώνει τους αντιφρονούντες, που έχει μονιμοποιήσει εσωτερικούς εχθρούς (Κούρδους, και άλλες αιρέσεις) με σκοπό να συντηρεί το μίσος στον λαό του, έχοντας συντηρήσει δυναστείες ηγεμόνων, με τελευταία του Ερντογάν κλπ. Δυναστείες που ήταν "φίλα προσκείμενες" τόσο στους Δυτικούς, όσο και σε άλλα "αδελφικά" κινήματα, όπως ο ISIS. Η ανάμειξη της Τουρκίας στην οικονομική στήριξη του ISIS – το ξέπλυμα δηλαδή όπλων, ναρκωδολαρίων και πετροδολαρίων – έχει ήδη συνδεθεί στον διεθνή τύπο με την δυναστεία Ερντογάν. Οι νέο-σεΐχηδες των γκρίζων λύκων αλώνουν την χώρα και θερίζουν (κυριολεκτικά) ελεύθερα μυαλά.

Η Θεσσαλονίκη έχει πρόσφατα πρωτοστατήσει και σε διάφορες "νεωτερίζουσες" δραστηριότητες, όπως το Gay Parade, μαζί με τον δήμαρχό της. Η Θράκη ΜΑΣ, πλέον, έχει επί 2ης κυβέρνησης Σεϊχη-Τσίπρα ΜΟΝΟ τουρκόφωνους βουλευτές, ικανούς σε αριθμό να διαταράξουν την ίδια την διακυβέρνηση της Ελλάδας. Να σημειώσουμε και την πρόσφατη σύνοδο των G-20 ηγεμόνων της Γης (πλην Ρώσων), που έγινε στην Κωνσταντινούπολη (και όχι στην Άγκυρα), μια κίνηση που σηματοδοτεί την σημασία αυτής της "Πόλης" των 20 εκατομμυρίων που ελέγχει τον δίαυλο στα Δαρδανέλια (σύνδεση Μεσογείου, Μαύρης Θάλασσας – Ουκρανίας) κλπ. Ταυτόχρονα, εξελίξεις στην Ελλάδα, με μετατροπή της νότιας Ελλάδας σε χαβούζα δύσμοιρων ψυχών, χωρίς σχέδιο, μιας πραγματικής "Failed State", με αμφισβήτηση των "πταισμάτων" του Αρμενικού "Συνωστισμού" πάνω στα σπαθιά των Τούρκων, συνθέτουν συμβατές με την αφήγηση του στρατηγού Αϋφαντή πραγματικότητες.

Συγκρίνατε μέσα στο μυαλό σας – δεν χρειάζεται παρά απλή λογική – την εξέλιξη των πραγμάτων μετά την σύνοδο των G20: Σημαντικό στρατιωτικό (σε εξέλιξη ακόμα) μεταξύ Ρωσίας και τοπικού Σεϊχη Ερντογάν ! Αμέσως μετά, άνοιξε η συζήτηση για την "φρούρηση"
των Ελληνικών συνόρων από την Frontex. Μια οντότητα – φάντασμα, με διάχυτη οριοθέτηση καθηκόντων: καταγραφή μεταναστών και προσφύγων, υποκατάσταση της αστυνομίας ; υποκατάσταση του λιμενικού ; αποφάσεις σχετικά με την ροή και πυκνότητα του πληθυσμού στα hot-spots [sic !] μεταμοντέρνα Γκέτο-Konzentrationslager (στρατόπεδα συγκέντρωσης);
Επιπρόσθετα, μετά το "πείραμα" (σχέδιο υποταγής-διαμελισμού) της Κύπρου, η κατοικία, επιχειρηματικότητα και ροή κάθε είδους χρήματος τίθεται πλέον υπό τον απόλυτο (και «νομικά») έλεγχο των Ελλήνων Σεΐχηδων, της περίφημης "ανεξάρτητης" αρχής καταπολέμησης του παράνομου πλούτου, στην πραγματικότητα ενός από τους βραχίονες "καταπολέμησης" των "αντιφρονούντων" Ελλήνων. Οι σημερινοί Σεΐχηδες έχουν όνομα: Τσίπρας, Στουρνάρας, Σταθάκης, κλπ. και απολύτως εν κρυπτώ απεργάζονται τον διαμελισμό και ολοκληρωτικό θάνατο της Ελλάδος· ενώ την ίδια στιγμή η "νέα γενιά" στη Θεσ/νίκη και στην Ευρυτανία έχει ήδη τοποθετηθεί ως αρχηγοί περιφερειών των νέων καντονιών υπό διαμόρφωση. Τους υποστηρίζει βέβαια και όλο το δίκτυο (τράπεζες, επιχειρηματίες) που στηρίζει και το ανθελληνικό σύστημα.

Αναφέρει το άρθρο για την Ταλμουδο-γενιά των SAUD, γεγονότα που συνέβησαν κατά το 1922 και 1923, οπόταν η Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε για να επιταχύνουν την άνοδο του Ατατούρκ, με θυσία τον ξεριζωμό των Ελλήνων από τις πατρίδες, ώστε με τις γνωστές Ταλμουδικές μεθόδους να σφαγιαστούν και δεσμευτούν (πλιάτσικο) οι περιουσίες τους από τον νέο-ηγεμόνα της περιοχής, τον Αττατούρκ. Ακριβώς καθ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση των επιταγών της Ταλμουδο-εβραϊκής ψευδοθρησκείας της γενιάς των NAJI (άρθρο Αϋφαντή).

"Τι γαρ χρείαν έχομεν μαρτύρων", αν αναλογιστούμε όσα αναφέρονται για την τύχη της
Η επιλογή είναι δική σου, τι θες να εισαι;    
Ελλάδας, τον απο-Χριστιανισμό, την οικονομική υποταγή κλπ., όπως αναφέρονται στα δύο αυτά άρθρα ;

Και μια ακόμα ανατριχιαστική λεπτομέρεια: Αναφέρεται ότι το "μέλλον" της Ελλάδας έχει αποφασιστεί το έτος 1972, με ορίζοντα 90 ετών. Μια απλή πρόσθεση μας στέλνει στο έτος 2062. Κατά το 2012 η Ελλάδα υπέγραψε – μετά το περίφημο "PSI" επαχθέστατα νέα ομόλογα, σε ΞΕΝΟ δίκαιο, που λήγουν 50 χρόνια μετά. Το "σωτήριον" έτος 2062 !
Η επιλογή είναι δική σου, τι θες να εισαι;    
Σύμπτωση; Δεν νομίζω ! Επίσης, πρόσφατα μαθαίνουμε τον διακαή πόθο της παρούσας "κυβέρνησης" των Σεϊχηδων του ΣΥΡΙΖΑ να παρατείνει για λήξεις πέριξ του 2060 και τα εναπομείναντα ομόλογα, με ΣΤΑΘΕΡΟ επιτόκιο (αρχική πρόταση του κου Βαρουφάκη, εκ Τέξας ορμόμενου…) και διαρκή παρουσία της "μεταρρυθμιστικής" παρουσίας ενός ηγεμονικού εποπτικού πυρήνα (Τρόικα ή Κουαρτέτο κλπ.).