Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αρχές Μαΐου του 2020, από την μια η κυβέρνηση τρομοκρατεί τους πάντες με τον κορωνοϊό και από την άλλη βγαίνει το πρωτοπαλίκαρο "επιστήμονας" Τσιόδρας και λέει ανοικτά ότι μετρούσαν ως θανάτους από την ασθένεια άλλους από άλλη αιτία. Πάμπολλοι Έλληνες επιστήμονες καταγγέλλουν το πρωτοπαλίκαρο ότι λέει ψέματα στον ελληνικό λαό σε ό,τι αφορά την λεγόμενη πανδημία, που τελικά απόλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας είναι μια επιδημία γρίπης, τουλάχιστον στην Ελλάδα.

Ίσως από τα όσα προξένησε η κυβέρνηση να φανεί τι τελικά είναι. Θα επισημάνουμε τι έγινε όλες αυτές τις μέρες που έκλεισαν μέσα στα σπίτια τους Έλληνες:

1. οι μετανάστες κινούνταν ελεύθερα,
2. δημιουργήθηκαν δεκάδες νέες πόλεις για τους παράνομους μετανάστες, που έρχονται συνεχώς με αμείωτη ένταση,
3. μετέφερε η κυβέρνηση μετανάστες συνεχώς στην ενδοχώρα την ώρα που οι Έλληνες πλήρωναν βαρύ πρόστιμο για μια λάθος μετακίνησή τους,
4. απομακρύνθηκε ο ελληνικός λαός από τις εκκλησίες, απαγορεύτηκαν οι λειτουργίες με πιστούς, απαγορεύτηκαν οι καμπάνες, απαγορεύτηκαν τα μεγάφωνα, την ίδια στιγμή που ο ιμάμης ακούγονταν στη διαπασών από αυτά,
5. απαγορεύτηκε η Θεία Κοινωνία, και η μετάδοση του Αγίου Φωτός στους πιστούς,
6. απαγορεύτηκαν τα Μυστήρια, εξομολόγηση, ευχέλαιο, γάμοι, βαπτίσεις ενώ περιορίστηκαν οι κηδείες,
7. από το πουθενά δίχασαν ακόμα μια φορά τον λαό, οι μεν να έχουν τρομοκρατηθεί ότι πανδημία υπάρχει και οι δε ότι ιός υπάρχει αλά όχι πανδημία, με άλλα λόγια επέφεραν την σύγχυση στον λαό ( = βαβέλ),
8. απαγορεύτηκε η εργασία για τους περισσότερους Έλληνες,
9. οι μετανάστες συνέχιζαν να παίρνουν κανονικά τα επιδόματά τους, ενώ οι Έλληνες περίμεναν το επίδομα που είπε η κυβέρνηση και που το πήρε τελικά μέρος αυτών,
10. τα προστατευμένα δάση natura δεν είναι πια πια προστατευμένα και όποιος θέλει μπορεί να χτίσει ελεύθερα,
11. ό,τι άλλο ξεχάσαμε συμπληρώστε το εσείς....

Από τα παραπάνω βγαίνουν τα εξής συμπεράσματα:

Καταρχήν κτυπήθηκε άγρια και ύπουλα η ελληνική οικονομία, κτυπήθηκαν οικονομικά οι Έλληνες, ενώ οι μετανάστες όχι μόνο δεν έχασαν τίποτα, αλλά ζουν στην νέα τους πατρίδα ανενόχλητοι. Επιπλέον, με απόφαση της κυβέρνησης επιτάσσονται σπίτια Ελλήνων για να μείνουν αυτοί μέσα.
Κατάφερε ο πρωθυπουργός να φτάσει την Ελλάδα στο σημείο να πάρει νέο μνημόνιο (ήδη προετοιμάζουν την κοινή γνώμη), κάτι που είχε πει ότι θα κάνει λίγους μήνες πριν βγει πρωθυπουργός. Έτσι, το κράτος θα πάρει και τα τελευταία υπάρχοντα των Ελλήνων και σύμφωνα πάντα με αυτά που λένε και πράττουν θα τα δώσουν στους νέους κατοίκους.

Οι ιεράρχες της ορθόδοξης εκκλησίας αποδείχθηκαν ότι μόνο άξιοι δεν είναι και λένε ψέμματα στον ελληνικό λαό. Καθότι ο ίδιος ο ιερώνυμος είχε πει σε συνέντευξή του ότι "τα κόμματα ανήκουν στην εκκλησία", άρα η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι Βασιλεύουσα και δεν μπορεί να υπακούει ως κατώτερη την όποια κυβέρνηση, την οποία η ίδια η εκκλησία ως ανώτερη ορκίζει. Κι εδώ ο λαός παραπλανήθηκε ή τον παραπλάνησαν κάποιοι παρατρεχάμενοι των αναξίων, με δήθεν λεονταρισμούς παπάδων να καταγγέλλουν την επίθεση που δέχτηκε ο λαός για την θρησκεία του, την ώρα που οι ίδιοι έχουν μεγαλύτερη εξουσία (όπως ειπώθηκε παραπάνω) από τους κυβερνώντες. 

Προσβλήθηκε με τον χειρότερο τρόπο και δυστυχώς αποδεκτό από τους αναξίους ότι η Θεία Κοινωνία, η οποία είναι Σώμα και Αίμα Χριστού, μεταδίδει ασθένεια!!!!!!!!!!!!!! Μόνο από αυτή την προσβολή του Αγίου Πνεύματος θα έπρεπε να είχε γίνει επανάσταση!!! Δεν είναι θέμα που το συζητάς στα κανάλια για να παραπλανήσεις και να προσβάλλεις τον λαό.

Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!! Κανένας ιεράρχης δεν μίλησε για την προσβολή αυτή!!!!


Απόλα όσα έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται ο ελληνικός λαός θα πρέπει να καταλάβει επιτέλους τι πραγματικά συμβαίνει. Η Ελλάδα αποχριστιανοποιήθηκε, πουλήθηκε, χαρίστηκε σε αφροασιάτες εισβολείς, τα δικαιώματα των Ελλήνων τα έδωσαν στους εισβολείς, και ο στρατός παρέδωσε σημαία και εδάφη, υπηρετώντας τους νέους κατοίκους της χώρας.

Να επισημάνουμε τέλος, ότι για να τελειώσει μια για πάντα το δράμα των Ελλήνων η μόνο λύση είναι να ενωθεί η Ορθόδοξη Εκκλησία στην Ελλάδα και να εφαρμοστούν οι Νόμοι της Ορθοδοξίας που τώρα έχουν παραμεληθεί και ξεχαστεί. Έτσι, αμέσως οι ανάξιοι ποιμένες θα απομακρυνθούν, όσοι έκλεψαν και πρόδωσαν τον λαό θα συλληφθούν και πολλά άλλα καλά, που δεν γίνεται να γραφούν σε λίγες γραμμές.


ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ