Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΘΕΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ !!! ΟΥΑΙΙΙΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΕΑΣ ΤΩΝ ΕΧΙΔΝΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ !!!


Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΘΕΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ! ! ! ΟΥΑΙΙΙΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΕΑΣ ΤΩΝ ΕΧΙΔΝΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ

Διαβάζοντας το ελληνικό ορθόδοξο Ευαγγέλιο και μελετώντας το θέλημα του Ιησού Χριστού... αν κοιτάξεις την εκκλησία του στα μάτια θα δεις τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ… ο αντίχριστος δεσποτισμός των ψευτοπροφητών της δυστυχίας και πενίας του ελληνικού πνεύματος.

99 αλήθειες θα σου πει ο αντίχριστος για να σε πείσει πως είναι ο πιο άγιος και έμπιστος θεολόγος. Ώστε να σε πλανέψει και να σε κρατάει μακριά από την οδό της σωτηρίας.

Είπε ο κύριος «μην φοβάστε τον σατανά, εγώ ενίκησα αυτόν».
Και σήμερα η εκκλησία του πολεμά μαύρες μαγείες και αόρατα φαντάσματα …
Και ο άνθρωπος νεκρός θνητός μέσα στον «φωτισμένο» φόβο του και την δειλία τα γεννάει ως θεός κατά χάριν γεννημένος που είναι εν αγνοία του.

Αυτό που έκαναν στον Ιησού Χριστό στο τότε με το σώμα του… κάνουν το ίδιο με το πνεύμα που παιδαγωγούν τους  Έλληνες χριστιανούς οι δάσκαλοι υπό μορφή αγγέλου… αρχιερείς.
= = = Αρσενοκοιτία, απάτες, κατάχρηση εξουσίας, βαβυλωνισμός, διαιώνιση της μαγείας.

Αυτό είναι το πνεύμα που η ιερά σύνοδος είναι αναγκασμένη (;;;) να υποτάσσεται ως φως στο ποίμνιο της. Και εσείς, οι για «αυτούς» καλοί χριστιανοί, να στέλνετε σε τέτοιους πνευματικούς τις γυναίκες σας και τα παιδιά σας.

Επάνω στον θεμέλιο λίθο του Ιησού μας Χριστού... ο αντίχριστος χορεύει και γλεντά τον θάνατο του ελληνισμού! Ουαί σας δεσπότες και ανθέλληνες !


Διαλέξτε…
Ελληνισμό ως τα πετεινά του ουρανού βασιλείς ή αυτεπάγγελτοι κυριλέ σκλάβοι κατά το θέλημα των ανθρωποφάγων ταλμουδιστών του εβραϊκού νόμου του αντίχριστου;

Ελευθερία που οι πατέρες μας για εμάς τα παιδιά τους πολέμησαν ή θάνατο ζωντανών νεκρών, σαν το τώρα που τα παιδιά των ελλήνων παντρεύονται άνδρας με άνδρα και γυναίκα με γυναίκα ; Αδέλφια όπως ο Χριστός Ιησούς μας θέλει ή εχθροί του ευαγγελίου και των δολοφονημένων ηρώων μας για την ζωή εν παραδείσω ο κάθε λαός στην χώρα του;

Επιστολή προς τους κυριλέ θεούς της βαβυλώνιας  χαράς των αντίχριστων ελλήνων προδοτών… Κύριοι, ο Χριστός με αυτό που έχ... δεν έπαιζε και ούτε αγαπούσε αυτό που μόνο καθόταν να το πηδήξει. Αγάπη εστί άνθρωπος... και όχι πουτανιά και απάτη εις βάρος των συνανθρώπων μας.
Ιερά σύνοδο της Ελλάδος, στο όνομα του πατέρα Θεού, στο όνομα του Υιού του Ιησού Χριστού, στο όνομα του Αγίου Πνεύματος, στο όνομα της εσταυρωμένης ελληνίδας μητέρας... σας αποτάσσομαι από τον θεμέλιο λίθο της Ουράνιας Εκκλησίας του μοναδικού Τριαδικού Θεού του Πατροκοσμά και της Εκκλησίας της Παναγίας του Κολοκοτρώνη, με την εξουσία που έλαβα από ουράνιους αγγέλους, τον Μιχαήλ και Γαβριήλ. Μα και της εξ αίματος συνειδήσεώς μου, του γένους βασιλικού βυζαντινού γένους μου ως άνθρωπος.

Η Ελλάδα ανήκει στους υιούς του Θεού που έδωσε το φως του στην γη… και το έθνος υμών ονομάζεται ορθοδοξία εν αγάπη για όλον τον κόσμο σε ελευθερία. Και όχι διεθνές δίκαιο των εργοδοτών του αντί του Χριστού το θέλημα, ηλίθιους και ζώα τους εμάς τους δευτέρας κατηγορίας ανθρώπους...

ΟΙ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΤΗΣ ΧΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΜΕ ΦΕΡΕΝΤΖΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΑΘΩΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΠΟΥ ΠΛΑΝΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΣΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΩΣ ΑΓΙΟΙ φαίνοντες με χρυσά άμφια ενδεδυμένοι με βασιλικές ενδυμασίες και με προσωπικότητα τίτλου και ευγενίας «στην εκκλησία ουδείς δούλος ανώτερος του κυρίου του»,  «στην εκκλησία του ενός αρχιερέα» «αυτοί» διαμορφώνουν τον λαό τους σε μάζες και οπαδούς αρχιεπισκόπων πολλών, διχάζοντας τους αθώους ιθαγενείς χριστιανούς στην χώρα τους...

ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...
ΟΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ...
«ο εβραίος κάτω από τα ρούχα του κάνει έρωτα» (;;;) (έρωτας είναι το φύτευμα της γνώσης ως πνεύμα που πρέπει να έχουν οι μη εβραίοι), «και παίρνοντας από τον βόθρο ενός σκύλου την σκόνη, την ανακατεύεις με μέλι  και τότε οι εβραίοι ουρούν ευλογημένα και θεραπεύονται».
(εννοούν πως μιλώντας για τον πόνο και την δυστυχία των ζώων «τους» ανακατεμένα με λόγια αγάπης, τα «ζώα τους», τους ευλογούν και από επάνω... κατά του Ταλμούδ, το κρυφό ευαγγέλιο των αφυπνισμένων)... ΣΤΑΥΡΩΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΕΟΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΝΕΟΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΕΥΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΘΕΟΥ.
Κατά του ταλμούδ αφαίρεσαν την γενετήσια φύση του άνδρα και του πέρασαν την θήλυ, προσθέτοντας ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΩΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ… με δούλους ζώα ανθρώπους, που τους χάρισε (πιστεύουν) ο θεός τους, για να ζουν αυτοί τον παράδεισό τους σε αυτήν την ζωή και οι σκλάβοι τους αιώνια να ενσαρκώνονται ως καταραμένοι υιοί του Αδάμ και της Εύας, ως κολασμένοι εργάτες «γκοημ» τους.

ΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ... ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ... ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΣΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Κρατώντας τον ύμνο της αγάπης για προσωπείο, κρύβουν τον φερετζέ της υποκρισίας τους ως υποτακτικοί του ΧΡΗΜΑΤΟΣ .
Η εκκλησία, η ευγένεια, ο πλούτος, είναι το ισχυρό οχυρό, που προστατεύουν τα συμφέροντά τους. Ενώ έχουν ακριβέστατη γνώση για το τι είναι η θέοση και τι εστί ο άνθρωπος και ο Χριστός.

Πριν συνεχίσω, να πω εδώ πως η ορθοδοξία μας έχει πολλούς αγίους και εργάτες που δια της Θειας Χάριτος συντροφεύουν το ποίμνιο τους με πατερική στοργή και χριστιανική φροντίδα... μα το ιερατείο του αντίχριστου νόμου σιγά σιγά με ψεύδη και συκοφαντίες εναντίων όσων «μιλούν» το φως, τους αποκεφαλίζουν με συκοφαντίες και με σκηνοθετημένα σκάνδαλα, με αποτέλεσμα σήμερα ο λαός να πιστεύει τον τάδε δημοσιογράφο… και να χλευάζει τον ρασοφόρο λειτουργό της αλήθειας.

Για αυτό φρόντισε η ίδια η αντι-ελληνική βασιλεία των δημοσίων υπαλλήλων δεσποτάδων του Χριστού μεν μα εβραϊκών συμφερόντων δε! Σκηνοθετημένα να αφανίσουν τον έναν πυρήνα αγάπης και λυτρώσεως όλων των εθνών...

Την μόνη οδό και την μόνη αλήθεια... τον Κύριό μας αναστημένο Ιησού Χριστό, σταυρώνοντας τον άνθρωπο θεό επάνω στην γνώση του εγώ θεού του από μόνου του νεκρού αυτεπάγγελτου σκλάβου γκοήμ, δια της εκκλησίας του.

Αν ο αντίχριστος «θα» έρθει... τότε ποιος είναι αυτός που σταύρωσε τότε τον Ιησού Χριστό και το πνεύμα που κήρυττε το είπε ότι είναι του σατανά;
Και λέει ο γράψας την αλήθεια… στην έσχατη εποχή… «αντίχριστοι πολλοί γένουσι». Σήμερα αδέλφια... αντίχριστους εμάς έκαναν.

ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΚΑΡΠΟΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΑΕΙ ΕΣΜΕΝ. ΚΑΙ ΔΕΣΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ.

ΑΝΘΡΩΠΕ ! ! !

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΔΩΡΟ ΣΕ ΕΣΕΝΑ...
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΩΣΤΕ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟ «ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ».
ΑΛΛΟ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ... ΣΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΘΕΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΣΟΥ.

ΣΙΩΠΗΣΕ ΕΣΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...

ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ...
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ «ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΛΕΗΣΕ ΜΕ» ! ! !

«ΕΓΩ, ΑΓΙΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΕ ΕΛΕΗΣΑ... ΙΔΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ, ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ... ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ «ΛΟΓΟΥ» ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΤΑ ΑΟΡΑΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ».

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΦΥΣΙΝ ΚΑΡΠΟΙ, ΛΕΤΕ ΤΟ ΠΑΤΕΡ ΓΕΝΝΗΘΕΙΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ.....ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ;;;  ΜΑ ΠΟΣΟ ΤΥΦΛΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΕΧΕΤΕ;

ΠΟΙΟΣ ΤΙΜΩΡΟΣ ΘΕΟΣ ΩΡΕ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΘΗ, ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΕΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΠΕΙΡΑΤΕ;;;

Ο,ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ… Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…
ΔΙΟΤΙ ΘΕΤΙΚΑ ΣΕ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ θΕΕ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ, ΜΑ ΕΣΥ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΘΝΗΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΣ.

ΝΕΚΡΟΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΒΙΟ-ΡΟΜΠΟΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ... ΑΝΑΣΤΗΘΕΙΤΕ...
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΩΣ ΤΑ ΠΕΤΕΙΝΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ… Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ «ΟΧΙ» ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΗΣ... ΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ ΤΗΣ.

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΕΑ... ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ... Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ…
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ..

ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΠΝΕΥΜΑ... ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ…

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΗΚΕΤΕ ;


Ιωάννης


*** Το άρθρο πρωτο-δημοσιεύθηκε το 2009, στο http://tofanarakitoufwtos9.blogspot.com/2009/04/blog-post_08.html