Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ & ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ !!!

Επειδή κάθε τρεις και λίγο βγαίνουν διαδικτυακές ιστοσελίδες, αλλά και η εφημερίδα "Ελεύθερη Ώρα" και αναφέρουν το θέμα του Μυστρά με τους δήθεν πανέλληνες, πρέπει ο λαός να μάθει τα εξής:

1. Καταρχήν στην Ορθοδοξία δεν υπάρχει τίποτα κρυφό. Άρα τα κρυφά του Μυστρά είναι για να παίζουν μπάλα με τα μυαλά σας, να σας πλανούν. Όσοι δημοσιεύουν άρθρα περί Μυστρά παίζουν με τις ελπίδες του ελληνικού λαού. Είναι εξίσου προδότες.

2. Τι θα πει "πανέλληνες";;; πόσο προσβλητικό είναι αυτός ο τίτλος για τους υπολοίπους Έλληνες; Δηλαδή εμείς τι είμαστε;; τα ζώα τους;; για σκεφτείτε λίγο...

3. Στην συμμορία των "πανελλήνων" του Μυστρά, συμμετέχουν γνωστοί ΜΑΣΟΝΟΙ, όπως οι Μιχάκης, Γουδής, Αμεράς, Κιτσίλης, Φραγκιαδάκης και ένα σωρό άλλοι. Η μασονία, ως γνωστόν ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΙΡΕΣΗ.... Άρα και οι "πανέλληνες" μάλλον είναι πανσιωνιστές !

4. Ποιος σας είπε ότι ο Πούτιν αγαπάει την Ελλάδα; Ό,τι κάνει το κάνει για τα συμφέροντά του. Μην ξεχνάτε ότι φόρεσε τον κιπά (το εβραϊκό σκουφάκι) όταν ήταν με τους εβραίους ! Λέει πουθενά στην Ορθοδοξία να φοράμε σκουφάκι αλλοθρήσκων και ειδικά αυτών που σταύρωσαν τον Χριστό;;; !!!! Και μην πει κανείς ότι το κάνει για διπλωματικούς λόγους.... για θα είναι καθαρά προφάσεις εν αμαρτίες !

5. Ως λυτρωτής εμφανίζεται ο Πούτιν ! Και οι Έλληνες πλανώνται από τις εικόνες όσων τον προβάλλουν ! Θα λυτρώσει του Έλληνες;; Ακόμα κι αν εξαφανίσει την Τουρκία, από αυτό το γεγονός θα αναστηθεί το έθνος μας;;; Πάλι απέξω βγάζετε την ουρά σας όλοι εσείς που περιμένετε σωτηρία από ξένο !


6. Ο Πούτιν είχε γράψει η Ελεύθερη Ώρα ότι επισκέφτηκε τον Μυστρά και τους "πανέλληνες".... Με βάση τις παραπάνω παραγράφους αποδεικνύεται περίτρανα πόσο σχέση έχει ο Πούτιν με Ορθοδοξία και Ελλάδα : ΚΑΜΙΑ ! 

7. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ !!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ (ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ). ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!!


ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ !!! ΣΑΣ ΠΛΑΝΑ Ο ΚΑΘΕ Μ@Λ@Κ@Σ και ΑΣΧΕΤΟΣ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ !!!!

**********************************

24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Δημοσιεύουμε την επιστολή που λάβαμε από τον Μιχάκη, ο οποίος ξεχωρίζει την θέση του, και λυπούμαστε που τον συμπεριλάβαμε στα ονόματα που αναφέρθηκαν στο κείμενο.   

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΙΧΑΚΗ : Η Ελλάς με χρειάζεται όπως χρειάζεται κάθε Έλληνα συνειδητό και αγωνιζόμενο!! Η Ελλάς με χρειάζεται, διότι : ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ! • Η Μασωνική ιδιότητα που έχουν πολλοί πολιτικοί αλλά κ πολίτες είναι ασυμβίβαστη με την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη. Γι αυτό χρειαζόμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ! ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΠΝΕΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ Η ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΥΓΙΑΝΘΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΝΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ Κ ΕΜΠΡΑΚΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!


Έτσι λοιπόν εμείς οι Έλληνες χρειαζόμαστε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα, που διαπνέονται από όλα τα προαναφερόμενα και αυτό που θα συντρίψει τους εχθρούς της Ελλάδος είναι η δική μας ενότητα αλλά και η υπεράσπιση εκάστου εξ ημών όταν δεχόμαστε διαβολές και επιθέσεις από τα ανθελληνικά και αντιχριστιανικά κέντρα εξουσίας! Επίσης για όσους δεν γνωρίζουν, είμαι Ιεροψάλτης της Ορθοδόξου Εκκλησίας, Αγιογράφος, Νομικός-Δικηγόρος ειδικευθείς Εκκλησιαστικού Δικαίου, Εκκλησιαστικού Ποινικού Δικαίου και Νομοκανονικού Δικαίου των Αγίων Πατέρων, Ερμηνευτής – Μουσικοσυνθέτης και Κατηχητής Ιεράς Μητροπόλεως Και σήμερα που εορτάζει ο Άγιος Ιάκωβος ο Αδελφόθεος ας τονίσουμε δύο σημεία από την επιστολή του! «Μακάριος ἀνὴρ ὃς ὑπομένει πειρασμόν· ὅτι δόκιμος γενόμενος λήψεται τὸν στέφανον τῆς ζωῆς, ὃν ἐπηγγείλατο ὁ Κύριος τοῖς ἀγαπῶσιν αὐτόν.» «Ὁ δὲ παρακύψας εἰς νόμον τέλειον τὸν τῆς ἐλευθερίας καὶ παραμείνας, οὗτος οὐκ ἀκροατὴς ἐπιλησμονῆς γενόμενος, ἀλλὰ ποιητὴς ἔργου, οὗτος μακάριος ἐν τῇ ποιήσει αὐτοῦ ἔσται» Παρακαλώ δια το ουσιώδες της επιστολής αυτής και την αναγκαία και χρήσιμη ενημέρωση των Ελλήνων αδελφών ημών να διαδίδετε αυτήν την επιστολή στους απανταχού Έλληνες και Ελληνίδες. 

Με Αγάπη Χριστού, Δημήτριος Δ.Μιχάκης 
Ιεροψάλτης-Νομικός-Μουσικοσυνθέτης 
Πρόεδρος ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ
****************************************