Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

2012 Εάλω η Ελλάς


Ο δράκος είναι η βουλή των Ελλήνων, τα κόμματα και οι παρατάξεις που χώρισαν σε μάζες τον άνθρωπο, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΕΙ.

Το λιοντάρι, ο «Λόγος» του Ιησού Χριστού, το άλφα και το ωμέγα της ουράνιας γνώσης, που ευλόγησε την, από την σκέψη μέχρι και την πραγμάτωση, φράση με καρδιά μαζί:

«ΧΑΙΡΕ, Ω! ΧΑΙΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» !

Ο Ποσειδώνας είναι η εκκλησία που κρατάει τον λαό μέσα στις νεφέλες του γήινου πνεύματος ως «γκόημ» ζώα ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ  ΕΧΟΥΝ... σκλάβοι υπηρέτες του καίσαρα στην γη τους .

Η θάλασσα η ελληνική παιδεία των πατέρων του έθνους μας.  

ΕΛΛΗΝ ΕΣΤΙ ΕΙΚΟΝΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΩΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.

Ο κομήτης είναι η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ που σας φυτεύει τα γεγονότα πριν να συμβούν, «ο ψευδοπροφήτης» διάολός σας, ο τηλεκατευθυντής της συνειδητότητας των «πρέπει των γκόημ».

ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΙΕΡΕΙΣ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ,

ΠΙΣΤΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, οικογένεια, αγάπη, παιδιά, γη ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟ !

ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ...ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ γήινοι ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ που προσκυνάτε... ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΠΛΗΡΩΤΕΣ ΣΑΣ, ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ.


Ιωάννης