Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΔΟΓΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΟΡΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΠΕΝΗΤΩΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΔΟΓΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΠΕΝΗΤΩΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ !!!

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ, ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΩΝ ΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ !!!
***

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΔΟΓΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ.
Η ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΔΟΓΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΑ. 
ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΝ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΙΓΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΩΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ.

ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΕΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

Η ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΔΟΓΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΑ "ΙΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ" ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΠΟΙΟΝ θεό ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΕΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΑΣ.

*** 
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ! 
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ 
ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ.