Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣΣτο όνομα της Αγίας Τριάδος,

Τούτες τις έσχατες ημέρες ο Θεός μας έστειλε τον άνθρωπό Του, τον έσχατο εργάτη του Ευαγγελίου, να μας κηρύξει την αγάπη του Χριστού, την αδερφοσύνη, την δικαιοσύνη και να μας υπενθυμίσει ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι το ανώτατο βασίλειο επί Γης. Το όνομά του Ιωάννης. Για αυτόν μίλησαν και προφήτεψαν πολλοί Πατέρες της Εκκλησίας στους περασμένους αιώνες. Κι ενώ όλοι νόμιζαν ότι θα ανοίξει ο ουρανός κι ο αρχάγγελος Μιχαήλ θα βγει και θα τον αναδείξει, ως τυφλοί δεν είδαν ότι ο άνθρωπος του Θεού ήρθε από την πίσω πόρτα να αφυπνίσει τους Έλληνες και να δείξει ποιο είναι το πρόσωπο του αντιχρίστου.
Τυφλοί Έλληνες, ο ουρανός είναι το διαδίκτυο όπου βλέπει όλη η Γη! Αγγελιοφόρος είναι ο κάθε άνθρωπος που αναγγέλλει στο όνομα της Αγίας Τριάδος! "Προς Θεού μην πλανάσθε, εδώ όπου μιλάμε για Χριστό μιλάμε για τον άνθρωπο κι όχι για αγγέλους, αλλά για τους αγγέλους του λόγου που μας μιλούν τον Λόγο του Θεού". 

Ο έσχατος εργάτης του Ευαγγελίου μίλησε και κήρυξε ανοικτά και με την γλώσσα του κόρακα απευθυνόμενος στον ελληνικό λαό, αλλά και στους ιερείς και ιεράρχες. Αφού πρώτα μας μίλησε με αγάπη, ύστερα χρησιμοποίησε την γλώσσα των μικρών μας παιδιών (γλώσσα του κόρακα), αυτήν που όλοι λένε «μα πώς μιλά έτσι;» την ίδια ώρα που την ίδια αυτή γλώσσα την μιλάμε κάθε μέρα!

Μας φώναζε εδώ και χρόνια για την προδοσία των ιεραρχών απέναντι στον ελληνικό λαό, για το τι πραγματικά συμβαίνει στην Ελλάδα και πώς έχει εξαπατηθεί ο λαός, για το ποιοι πραγματικά κυβερνούν αυτόν τον τόπο, μας φανέρωσε χρόνια πριν την αξία και το μέγεθος του ορυκτού μας πλούτου (προτού βγουν όλοι αυτοί που τελικά παραδέχτηκαν ότι υπάρχει και μάλιστα μεγάλος), μας προφήτεψε πού και πώς δυστυχώς θα οδηγήσουν την Ελλάδα όλοι οι κυβερνώντες και πώς θα θελήσουν να μας εξαφανίσουν ή να μας σκοτώσουν (οι ακρίδες της αποκαλύψεως= οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα, που δεν θα πειράξουν τα χόρτα και τα δέντρα, αλλά τους ανθρώπους), αλλά και για το πώς μπορεί η Ελλάδα να αναστηθεί και οι Έλληνες να ζουν ευτυχισμένοι.  

Η ιεράρχες τον λάσπωσαν, θέλησαν να σπιλώσουν το έργο του· κι έτσι επαληθεύτηκε η προφητεία ότι όλος ο κόσμος θα τον δει κρεμασμένο, δηλαδή αποδυναμωμένο στα μάτια του λαού. Κι έτσι με την στάση τους οι ιεράρχες επαλήθευσαν τις προφητείες, αλλά και ότι ο Ιωάννης μας είπε την αλήθεια. 

Δεν έπαψε να ζητά την ένωση της Ορθοδόξου Εκκλησίας, που τώρα είναι διαιρεμένη σε νέο και παλαιό και μεταξύ τους κι άλλα σχίσματα, και την εφαρμογή των Νόμων της Ορθοδοξίας προς ανάσταση αγάπης και δικαιοσύνης. Και ως το ανώτατο βασίλειο επί της Γης που είναι η Ορθόδοξη Εκκλησία του Θεού, μας υπέδειξε το Σύνταγμα του Αγίου Ιωάννη Βατάτζη ως πρότυπο για την ευημερία των Ελλήνων.

Είδαμε πολλά θαύματα του Ιωάννη στο όνομα της Αγίας Τριάδος, και πολύς κόσμος ευεργετήθηκε, είτε από τα θαύματα είτε και κυρίως από την διδασκαλία της Ορθοδοξίας, το άκουσμα της Αλήθειας στα λόγια του Χριστού «θεοί εστέ», την ερμηνεία της Αποκαλύψεως του Ιωάννη και την επεξήγηση της αμεσότητας των λόγων του Χριστού στην καθημερινότητά μας. Οι Πατέρες είχαν προφητέψει ότι ο απεσταλμένος του Θεού θα εξηγήσει την Αποκάλυψη και θα φανερώσει στον κόσμο την Αλήθεια.

Ο απεσταλμένος του Θεού, Ιωάννης εν Χριστώ βασιλεύς των Πενήτων, πένης ο ίδιος ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ, ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΑΝΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.


Ο Ιωάννης του Θεού στον Όλυμπο, μέσα σε σπηλιά


Τέτοια είναι τα μηνύματα όσων μισούν τους Έλληνες
και πολεμούν τον Ιωάννη. 

Ακόμα και σήμερα, ο Ιωάννης του Θεού λαμβάνει μηνύματα να φύγει από εκεί που είναι γιατί "μολύνει" λένε το μέρος !!! Αυτοί μάχονται με κάθε τρόπο να μην μάθουν οι Έλληνες την Αλήθεια! και να παραμένουν τυφλοί και σταυρωμένοι! 

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΗΣΕΤΕ ΠΩΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ !!!!! 
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! 


Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΦΥΓΕ ! 


ΕΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ! ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΗΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!

ΕΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ, ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ = ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
  
Σε μια εποχή που ακόμα και οι εκλεκτοί μπορεί να πλανηθούν, σε μια εποχή δύσκολη που διανύουμε, ας θυμηθούμε την φράση του Χριστού «Πώς είναι δυνατόν να αγαπήσεις τον Θεό που δεν τον βλέπεις, αν δεν αγαπάς τον συνάνθρωπό σου που τον βλέπεις;».

Ας αρχίσουμε αδέρφια μου να θρηνούμε και να κλαίμε ασταμάτητα για την αμαρτωλότητά μας και την έλλειψη Αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας και στον ίδιο τον Θεό. Ας ξεκινήσουμε να οδυρόμαστε για την ελεεινότητά μας, την ίδια στιγμή που, ενώ έχουμε διδαχτεί την Αγάπη των Αλλήλων, εμείς κάνουμε ακριβώς το αντίθετο.


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ !
Σωκράτης Λοϊζίδης, μάρτυρας του Θεού και της πλάνης των αντίχριστων "Ελλήνων" ντυμένων ισραηλιτών που ζουν ανάμεσά μας.....