Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ
Αγαπητοί εν Χριστώ αδερφοί,
Μία Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία του Κυρίου, η Ορθοδοξία, της οποίας την έννοια και τον όρο απέδωσε ο μέγας ομολογητής της Ορθοδοξίας, ΑΓΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ ο ομολογητής, που όταν τον ρωτούσαν οι αιρετικοί "είσαι σε πλάνη όταν λες ότι εσύ είσαι η εκκλησία", κι εκείνος τους απαντούσε ότι "είναι στην εκκλησία την Ορθόδοξη όποιος έχει Ορθόδοξη ομολογία". Εννοούσε ότι αυτός έχει την ορθόδοξη ομολογία που δεν έχουν οι άλλοι. Σήμερα, υπ αυτήν την έννοια οι μεν νεοημερολογίτες εκπίπτουν της ορθοδόξου ομολογίας για τους εξής λόγους: για τις δεκάδες οικουμενιστικές αιρετικές εγκυκλίους, για το σχίσμα που έκαναν το 1924, για την βλάσφημη εισαγωγή τους και την αποδοχή του ΠΣΕ, την μεγάλη βλάσφημη άρση των αναθεμάτων από τον μασόνο 33ου βαθμού και εξυπηρετητή ραβινικών υποχρεώσεων σε συναγωγές εβραίων Αθηναγόρα, την καταπάτηση του Ιερού Πηδαλίου και πάνω από 700 κανόνες, διότι οι ιεροί κανόνες είναι γραμμένοι εν πνεύματι Αγίω. Διότι οι άγιοι ήταν θεοφόροι. Διότι δια του οικουμενισμού των συμπροσευχών και των αποδοχών των δογμάτων των άλλων ψευδο-θρησκειών έγινε πλέον ένα ιουδαϊκός μοχλός να παραδώσει την Ορθόδοξη πατρίδα μας στα νύχια του αντιχρίστου. Η κίνησή τους αυτή επισφραγίζεται με τις αρνησίθρησκες εγκυκλίους περί του θέματος της αποδοχής του αριθμού 666, το οποίο ισχύει και για την πληθώρα των παλαιοημερολογιτών σαν νούμερο αναγνώρισης και ταυτότητός μας. Αυτά όλα συν την αποδοχή μασόνων επισκόπων δεικνύουν ότι οι νεοημερολογίτες δεν έχουν ορθόδοξη ομολογία.


Και έχουν πέσει σε συνεχείς βλασφημίες του Αγίου Πνεύματος, άρνηση Χριστού με την αποδοχή του 666 και εκδίωξη της θείας Χάριτος που δεικνύει ότι δεν έχουν καμία σχέση με την νηπτική παιδεία που προβάλλουν την εξάσκηση της νίψεως και της νοεράς ευχής "Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με, τον αμαρτωλό". Τους ευχόμαστε καλή μετάνοια.

Για δε τον χώρο του ΠΑΤΡΙΟΥ, ενώ σχεδόν όλοι έχουν ορθόδοξοι ομολογία στα θέματα κατά του νέου παπικού ημερολογίου και σφαιρικά μερικοί ενάντια στο θέμα του 666, όχι όμως ολοκληρωμένα, δυστυχώς ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ, όπως λέει ο Ισαάκ ο Σύρος, τους χριστιανούς ο σατανάς του πολεμά με 2 στρατόπεδα: των επιθυμιών και των αιρέσεων. Έτσι λοιπόν, τον καλό ζήλο των ορθοδόξων του πατρίου τον διέστρεψε με το κλασικό όπλο που πολεμά όλους τους έλληνες, τον φθόνο μεταξύ τους. Και έτσι λοιπόν μη φειδόμενοι του ποιμνίου και καταλύοντας την ενότητα της πίστεως εις Μίαν Αγίαν και Καθολικήν εκκλησίαν έκανε ο καθένας δικιά του σύνοδο με φαρισαϊκό τρόπο, αποκηρύττοντας ο καθένας όλους τους άλλους, και με εγωιστικό τρόπο αυτοπροσδιορίζονται όλοι σαν εκκλησία, ενώ και αυτοί, όπως και οι νεοημερολογίτες κατήργησαν την εντολή της αγάπης, διότι δεν εκτέλεσαν την εντολή του Κυρίου εν ταπεινώση να απαρνηθούν τις ηγετικές τους θέσεις και να ακολουθήσουν την αγιοπνευματική οδό γονατιστοί κλήρος και λαός ΜΕ ΔΑΚΡΥ ΚΑΙ ΝΗΣΤΕΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ ΕΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝ ΑΓΙΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ.

Δυστυχώς όμως οι εκκοσμίκευση που έχει επέλθει , η απολυτοποίηση της ορθοδόξου πίστεως σε κάθε σύνοδο είναι ΑΤΟΠΟΣ, διότι τους προκαλώ δημοσίως να μας απαντήσουν ποιοι στην πράξη (πλην μοναδικών εξαιρέσεων) και στον λόγο έχουν αποκηρύξει το ΑΦΜ, τον ΑΜΚΑ, τις ηλεκτρονικές κάρτες και να εμποδίσουν το ποίμνιο τους να μην κοινωνεί το σώμα και το αίμα του Κυρίου, την στιγμή που έχουν αποδεχθεί την άρνηση Χριστού που υφίστανται με όλα αυτά τα συστήματα.

Να σταματήσουν ΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΩΟΥ αυτήν την μισάδελφη κατάσταση αλληλοαφοριζόμενοι και σκανδαλίζοντες τον λαό του Θεού. Αν είναι πραγματικοί ζηλωτές, να μην παραμένουν σε μία ομολογία χωρίς κόστος νεοημερολογίτικου τύπου ενάντια στα αντίχριστα συστήματα που επιβάλλει το αντίχριστο ελληνικό κράτος, διότι ο πραγματικός ζηλωτής, που η καρδιά του ΦΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, επιθυμεί να συσταυρωθεί με τον αρχηγό του. Αν εφλέγετο η ψυχή τους για την αγάπη του Χριστού και του ποιμνίου θα έπεφταν πρώτοι να χύσουν το αίμα τους για τον εσταυρωμένο λυτρωτή μας Ιησού Χριστού και το ποίμνιό Του.
Ο πραγματικός ζήλος φαίνεται όχι μόνο σε μία ομολογία χωρίς κόστος, αλλά σε μία ομολογία με διωγμούς και στερήσεις. Όχι να οδηγούν τον κόσμο στην λατρεία του ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥΣ, αλλά όποιος λαϊκός τους κολάκευε θα έκαναν ότι ο Άγιος Ιωάννης της Κονστάνδης: τους αφόριζε.
Ο πραγματικός ζήλος θα τους οδηγούσε από ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ τους σύγχρονους χριστιανούς ομολογητές που δεν πήραν τον αφμ, τον αμκα και ολα αυτά τα συστήματα και είναι στην απόλυτο πενία.
ΛΥΠΟΥΜΕΘΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.


Ιωάννης Λαζάκης