Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ


Στην Ορθοδοξία, κανείς δεν είναι ανώτερος από τον συνάνθρωπό του, από τον αδελφό του. Κανείς ανώτερος, ούτε ο ιερέας, ούτε ο επίσκοπος, ούτε ο πατριάρχης, ούτε ο βασιλιάς. Κι ο Ιωάννης εν Χριστώ βασιλεύς των Πένητων δεν είναι ανώτερος, αλλά αδελφός. Και αδελφούς ζητά, όχι οπαδούς. Αδελφούς στους τωρινούς έσχατους καιρούς να αναστήσουν την Ορθοδοξία, να ζήσουν μαζί την αγάπη, όπως μας την δίδαξε ο ίδιος ο Χριστός.

 Η Ορθοδοξία δεν έχει οπαδούς, μα αδελφούς, που ζούνε μέσα στην Αγάπη του Χριστού, στην αγκαλιά του Θεού. Δεν είναι θρησκεία, μα τρόπος ζωής.

Μη πάντες προφήτες, μη πάντες επιστήμονες, μη πάντες ξυλουργοί. Όλοι, ο καθένας μας κρίκος στην κοινωνία. Κάποιος μαραγκός, κάποιος αρχαιολόγος, άλλος ιερεύς και άλλος βασιλεύς. Όλοι αδέλφια εν Χριστώ και ταπεινά μέλη της οικογενείας του Χριστού, σύμφωνα με το άγιο βάπτισμά μας, το Ορθόδοξο.

Το στέμμα του βασιλέως είναι ο λαός, γιατί ο λαός είναι η εκκλησία. Επίσης, σε αυτήν την οικογένεια δεν υπάρχει προσωπολατρία. Δεν είναι το πρόσωπο, μα το τι κηρύττει. Κάποια φορά βγήκε και μίλησε πολύ άσχημα σε όσους πρόδωσαν τον λαό. Το έκανε για σας, για να γλυτώσει το λαό από τα ΟΥΑΙ της Αποκαλύψεως, της σημερινής διαμελισμένης μας χώρας, της χώρας των Ελλήνων, των υιών του φωτός. Μίλησε την γλώσσα των προδοτών, όπως ο κόρακας. Ντύθηκε λαϊκός (ημίγυμνος), δείχνοντας στον λαό τους προδότες. Και παρόλο που στο τώρα αυτός έχει την ευθύνη για εσάς απέναντι στον Θεό, είναι αδελφός Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος, όχι ανώτερος.
Ο Ιωάννης εν Χριστώ βασιλεύς των Πένητων κάνει συνεχή προσωπικό αγώνα για την ένωση των εκκλησιών, κάτι που δεν έχει κάνει κανείς από τον κλήρο. Φωνάζει τα δικαιώματα των Ελλήνων Ορθοδόξων, την ασυλία από το κράτος του αντίχριστου που μπορεί να δώσει η ενωμένη εκκλησία, από τους φαρισαίους κληρικούς και πολιτικούς. Ποιος άλλος πνευματικός άνθρωπος το κάνει; Δεν τον ενδιαφέρει να έχει ηγετική θέση, μα τον ενδιαφέρει η ένωση των Ελλήνων Ορθοδόξων εν αγάπη και αληθεία.  

Μόνος Μεσσίας, και Αρχιεπίσκοπος είναι ο Ιησούς Χριστός. Ελάτε να αδελφωθούμε όλοι με οδηγό τον Χριστό, να αναστήσουμε την μαρμαρωμένη Αγάπη προς τον συνάνθρωπο («το ελάχιστο που ποιείτε στον αδερφό σας, τούτο το κάνετε σε μένα» είπε ο Χριστός), ελάτε να ορθώσουμε και πάλι την Ορθοδοξία όπως ήταν στις δόξες της, ελάτε να εφαρμόσουμε το σύνταγμα του Ιωάννη Βατάτζη του ελεήμονος, σύνταγμα δικαιοσύνης και ανθρωπιάς, της Αγίας του Θεού Βασιλεύουσας Εκκλησίας. 


Ορθόδοξος Έλληνας εν Χριστώ αδελφός

*****

Ο "ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΛΟΓΟΣ"

Και σάλπισε ο Λόγος και την ιερή ψυχή των ανθρώπων ανέστησε από τα τάρταρα του Άδη.

Σάλπισε ο Λόγος, και γκρέμισε τα κάστρα της δαιμόνιας παιδείας, χαρίζοντας στα έθνη Χριστό, Ελλάδα και ανθρωπιά.

Και ο Λόγος αναστήθηκε με τον Χριστό ! Διότι Χριστός είναι ο Λόγος της ψυχής του ανθρώπου. Και κάθε άνθρωπος υιός Θεού.

Αδέρφια μου, θεοί εστέ ! Αυτό το μέγα φόρτωμά σας ... και ο Λόγος Χριστός ξελαφρώνει την ψυχή από τα παρά φύσιν βάρη της, βιώνοντας ο άνθρωπος τη φύση του πατέρα Θεού ως υιός Του.

Και σάλπισε ο Λόγος φωτίζοντας στους ανθρώπους τη Νέα Γη και το Νέο Ουρανό. Τόσο πολύ αγάπησε ο Πατήρ τον κόσμο, ώστε έστειλε τον μονογενή Του Υιό, ως άνθρωπος θνητός, να θεάσει τις εικόνες προς το καθ' ομοίωσιν Του!

Και σάλπισε ο Λόγος και τόσο πολύ αγάπησε ο πατέρας Θεός την Ελλάδα, που έστειλε ξανά στη γη τον αγαπημένο του Ιωάννη, της αγάπης τον βασιλιά... για να κηρύξει την Ουσία του Λόγου = ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Η Νέα Γη είναι η επανεκκίνηση της Αγάπης στο εντός ημών των ανθρώπων στον ένα Ουρανό της Αγίας του Θεού Σοφίας.
***

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ = σπέρνω τα γεγονότα πριν να συμβούν.

Στο όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος

Λέγει ο Πατήρ ημών Θεός, "αγαπάτε αλλήλους ως εαυτόν", διότι αυτό που ο κάθε εαυτός είναι ό,τι είναι όλοι οι άλλοι οι αλλήλοι.
Και αυτή η αγάπη εστί ο Θεός προς το καθ' ομοίωσιν του προς τους ανθρώπους.

Στο Ένα το Πνεύμα όποιος κατοικεί, ουδείς δούλος ανώτερος του Κυρίου του. Και ουδείς άνθρωπος κατώτερος του Κυρίου του.

Το ένα το Άγιο Πνεύμα του Θεού είναι η Αγία Του Εκκλησία.

Εσείς Έλληνες ενώστε τα εκατοντάδες σχίσματα που χώρισαν την Εκκλησία του Θεού οι ανάξιοι της Θείας Χάριτος ψευτο-ιεράρχες και πατέρες του κτίσματος του σατανά, ως άγιο πνεύμα του θεού τους. Και κόψτε τα κλήματα τα μη φέροντα υγιή καρπό από την ιερή γη εμάς των Ελλήνων.
Αναστηλώσατε την Μία Αποστολική και Καθολική Εκκλησία, χαρίζοντας δωρεάν στον λαό την ελληνική παιδεία.

Θωράκιση των Ελληνικών Συνόρων και άρση της βουλευτικής ασυλίας. Να συλληφθούν όλοι οι κλέφτες. Κατάσχεση των κλεμμένων τους και την παραδειγματική τιμωρία τους.

Και η νέα Βουλή των Ελλήνων θα είναι πένητες ερημίτες και γέροντες κλητοί που δωρεάν θα καθοδηγούν τους Έλληνες, ακολουθώντας το Σύνταγμα του Ιωάννη Γ' Δούκα Βατάτζη. 

Τα πάντα των Ελλήνων στους Έλληνες. Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ να μην ξαναφύγει.

Τα Ίμια να χαριστούν (χρήση) στην αδερφή μας Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας και στο όνομα της ειρήνης και της ανθρωπιάς να αναλάβει και τον ορυκτό πλούτο των Ιμίων για το καλό της ανθρωπότητας.

Η Ελλάδα να τιμωρήσει την ΕΟΚ για την απάτη που έστησαν σε βάρος των Ελλήνων.

Αν δεν μας επιστρέψουν οι γείτονες τις 7 Εκκλησίες μας στην Ασία με τις περιουσίες που ανήκουν ισόβια στον Ελληνισμό, και δεν μας ανοίξουν την πόρτα της Αγίας Σοφίας, τούρκικος μιναρές στην Ελλάδα να μην ξαναηχήσει.

Να γελοιοποιηθούν τα έθνη που τα γράμματα των νομισμάτων του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Φιλίππου, τόλμησαν να τα ονομάσουν γιουγκοσλαβικά.

Στους μη έχοντες γη, να τους χαριστεί, ώστε να ο καθένας να μπορεί να καλλιεργεί.

Να αναστηλωθούν όλοι οι αρχαίοι ελληνικοί ναοί.

Ο ορυκτός πλούτος με τάξη και ειρήνη να μοιράζεται δωρεάν στον λαό.
Δωρεάν ενέργεια, νερό και, προς ταπείνωση και εξευτελισμό των νόμων των εβραίων, για 10 χρόνια φοροαπαλλαγή σε όλους τους Έλληνες.

Με τις ευλογίες της αγάπης της μητέρας μας Παναγίας, της βασίλισσας του Έθνους των Ελλήνων, σας κρούω την πόρτα της αγάπης σας αδέρφια μου, να σας προσφέρω τη δύναμη και την εξουσία του Θεού και Πατέρα μας προς Ανάσταση του Χριστού Λαού Του.


Ιωάννης εν Χριστώ Βασιλεύς των Πένητων


***
(το κείμενο από 9 Δεκεμβρίου 2011: http://yperpisteosellinonanthropotitas.blogspot.gr/2011/12/blog-post_09.html )