Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ...ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!

***
ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ...ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!

ο Αρχιεπίσκοπος Δαμασκηνός υπήρξε ο μοναδικός ηγέτης Ευρωπαϊκής Εκκλησίας που αξίωσε επίσημα από τις Γερμανικές Αρχές Κατοχής να σταματήσουν το διωγμό των Εβραίων. Στο έργο τους, οι εκπρόσωποι του κλήρου είχαν την αμέριστη συνδρομή γενναίων Ελλήνων αξιωματικών, όπως ο Διευθυντής της Αστυνομίας Αθηνών Άγγελος Έβερτ, που έδωσε διαταγή στα Αστυνομικά Τμήματα να χορηγούν ψεύτικες ταυτότητες στους Εβραίους και ο Διευθυντής του Μητρώου Δήμου Αθηναίων Π. Χαλδέζος, που φρόντισε σε συνεργασία με τον Δαμασκηνό να ανοιχτεί ειδικό αρχείο, όπου καταχωρίστηκαν όσοι Εβραίοι βαφτίζονταν Χριστιανοί για να γλιτώσουν.

***
• Μὲ νόμο τοῦ κράτους ἀπαλλάσσονται τὴν καταβολῆς κάθε φόρου στὸ ἑλληνικὸ δημόσιο
• Γνωστὲς τεράστιες βιομηχανίες ποὺ λειτουργοῦν στὴν Ἑλλάδα, εἶναι ἑβραϊκῶν συμφερόντων καὶ δὲν πληρώνουν κανέναν φόρο!!!
Μὲ βάση τὸ ὑπ’ ἀριθμὸν 182 Προεδρικὸ Διάταγμα (22-3-1978), βάσει τοῦ ὁποίου τὸ Κεντρικὸ Ἰσραηλιτικὸ Συμβούλιο, ὄντας Νομικὸ Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) ἔχει (καὶ ἀσκεῖ) δικαιώματα, τὰ ὁποῖα μόνο το Κράτος κατέχει. Εἰδικότερα, μὲ αὐτὸ τὸ Π.Δ.!
«Τὸ Κεντρικὸ Ἰσραηλιτικὸ Συμβούλιο (Ἑλλάδος) δικαιοῦται νὰ εἰσπράττει φόρους, γιὰ δική του χρήση, ἀπὸ τοὺς ἑβραίους ποὺ διαμένουν στὴν Ἑλλάδα, ἀντὶ τοῦ ἑλληνικοῦ κράτους»!!! Μὲ ἁπλὰ λόγια, κανένας ἑβραῖος δὲν πληρώνει φόρο στὸ ἑλληνικὸ δημόσιο, ἀλλὰ μόνο στὸ Κ.Ι.Σ.!!! Ἐπειδὴ ὅμως ὁ νόμος «ἐπεκτάθηκε», ἀργότερα, ἀποφασίσθηκε πὼς καὶ οἱ χριστιανοὶ ποὺ μετέχουν στὸ Κ.Ι.Σ. ἀπαλλάσσονται τῆς καταβολῆς φόρων στὸ ἑλληνικὸ δημόσιο!!!

***
"ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΜΗ-ΕΒΡΑΙΟΥ." TALMUD: Sepher Ikkarim III c 25

"Είναι ο νόμος να θανατώνεται οποιοσδήποτε αρνείται το Torah. Οι Χριστιανοί συγκαταλέγονται στους αρνητές του Τorah." TALMUD: Coschen Hamischpat, Hagah 425

"Έναν αιρετικό μη-εβραίο μπορείτε να τον σκοτώσετε ευθέως με τα ίδια σας τα χέρια." TALMUD: Abodah Zara, 4b.

"Κάθε εβραίος που χύνει το αίμα των άθεων (μη εβραίων), κάνει το ίδιο με μια θυσία προς το Θεό." TALMUD: Bammidber raba c 21 & jalkut 772

"Οποιοσδήποτε δείχνει ανυπακοή στους ραβίνους είναι άξιος θανάτου και θα τιμωρηθεί με το να βραστεί σε καυτά κόπρανα στην κόλαση." Erubin 21b.
"Αν ένας εβραίος μπει στον πειρασμό να διαπράξει κακό, θα πρέπει να πάει σε μια πόλη όπου θα είναι άγνωστος και να κάνει το κακό εκεί." Moed Kattan 17a.
Στο Kerithoth 6b κάτω από την υποκεφαλίδα "Oil of Anointing" (Έλαιο του Χρίσματος) και στο Berakoth 58a οι γυναίκες των απίστων εξισώνονται με ζώα. (γαϊδούρες)

Οι εβραίοι είναι Θεϊκοί : Sanhedrin 58b.
"Αν ένας ειδωλολάτρης (μη-εβραίος) χτυπήσει έναν εβραίο, ο μη-εβραίος πρέπει να θανατωθεί. Το να χτυπήσει κανείς έναν εβραίο είναι το ίδιο με το να χτυπήσει το Θεό."

Οι εβραίοι μπορούν ελεύθερα να εξαπατούν τους απίστους: Sanhedrin 57a .
"Ένας εβραίος δε χρειάζεται να πληρώσει σε έναν μη-εβραίο τους χρωστούμενους μισθούς για τη δουλειά του."
Οι εβραίοι διαθέτουν υψηλότερο νομικό κύρος: Baba Kamma 37b.
"Αν ένα βόδι ισραηλίτη σκοτώσει το βόδι ενός Κανανίτη δεν υπάρχει ευθύνη, αλλά αν το βόδι ενός Κανανίτη σκοτώσει το βόδι ενός ισραηλίτη, η πληρωμή πρέπει να αποδοθεί στο ακέραιο."

Οι εβραίοι μπορούν να κλέψουν τους μη-εβραίους: Baba Mezia 24a.
"Αν ένας εβραίος βρει ένα αντικείμενο χαμένο από κάποιον μη-εβραίο (ειδωλολάτρη) δεν χρειάζεται αυτό να επιστραφεί." (Επιβεβαιώνεται επίσης στο Baba Kamma 113b).

Οι εβραίοι δικαιούνται να ληστεύουν και να φονεύουν μη-εβραίους : Sanhedrin 57a.
"Όταν ένας εβραίος φονεύει έναν μη-εβραίο δεν ισχύει η θανατική ποινή. Οτιδήποτε κλέψει ένας εβραίος από έναν άπιστο μπορεί να το κρατήσει.
"Οι μη εβραίοι είναι εκτός της προστασίας του νόμου και ο Θεός έχει εκθέσει τα χρήματά τους στο ισραήλ." Baba Kamma 37b.

Οι εβραίοι μπορούν να πουν ψέματα σε μη-εβραίους: Baba Kamma 113a.
"Οι εβραίοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ψέματα (τεχνάσματα) για να κατατροπώσουν έναν μη-εβραίο". Τα παιδιά των μη-εβραίων είναι υπάνθρωποι: Yebamoth 98a. "Όλα τα παιδιά των απίστων είναι ζώα."
"Τα κορίτσια των μη-εβραίων βρίσκονται σε κατάσταση niddah (ακαθαρσίας) από τη γέννα τους." Abodah Zarah 36b.

"Οι μη-εβραίοι προτιμούν να συνουσιάζονται με αγελάδες." Abodah Zarah 22a-22b.

"Τα σκεύη των μη-εβραίων αναδίδουν μια χειρότερη γεύση στο φαγητό που έχει μαγειρευτεί μέσα τους."Abodah Zarah 67b.
Προσβολές προς την Παναγία: Sanhedrin 106a.

Η μητέρα του Ιησού ήταν μια πόρνη.
"Εκείνη που ήταν απόγονος βασιλέων και κυβερνητών έκανε την πόρνη στους μαραγκούς."
Επίσης, στην Υποσημείωση Νο.2 του Shabbath 104b δηλώνεται ότι στην μη λογοκριμένη έκδοση του Ταλμούδ γράφεται ότι η μητέρα του Ιησού, "Miriam η κομμώτρια" είχε κάνει έρωτα με πολλούς άνδρες.

Κακεντρέχειες για τον πρόωρο θάνατο του Χριστού: Ένα κείμενο από το Sanhedrin 106 κομπάζει επιδοκιμαστικά για την πρώιμη ηλικία στην οποία πέθανε ο Ιησούς :
"Δεν έχεις ακούσει πόσο χρονών ήταν ο Balaam; (Ιησούς)
- Απάντησε εκείνος: Δεν δηλώνεται ακριβώς, αλλά, όπως είναι γραμμένο, οι Αιματηροί και απατηλοί άνδρες δεν θα ζήσουν το μισό των ημερών. Συνεπάγεται ότι ήταν 33 ή 34 ετών."

Ο Ιησούς ήταν Μάγος : Sanhedrin 43a. Λέει ότι ο Ιησούς ("Yeshu" και στην Υποσημείωση Νο.6, Ιησούς "ο Ναζωραίος") εκτελέστηκε επειδή εξασκούσε μαγεία.
Στο Gittin 57a αναφέρεται ότι ο Ιησούς (Υποσημείωση Νο.4) βράζει σε "καυτά σκατά".

Σύμφωνα με το Sanhedrin 43a, ο Ιησούς άξιζε την εκτέλεση:
"Την παραμονή του Πάσχα, ο Ιησούς κρεμάστηκε. Νομίζεις μήπως ότι ήταν κάποιος για τον οποίο θα έπρεπε να υπάρξει κάποια υπεράσπιση; Δεν ήταν ένας Mesith (πλάνος);"

"Οι Χριστιανοί ("minim") και όλοι οι υπόλοιποι που απορρίπτουν το Ταλμούδ θα πάνε στην κόλαση και θα τιμωρούνται εκεί για όλες τις γενιές." (βλ. Υποσημείωση Νο.11 για τον ορισμό των "minim") Rosh Hashanah 17a .

"Αυτοί που διαβάζουν την Καινή Διαθήκη (μη κανονικά βιβλία, βλ. Υποσημείωση Νο.9) δεν έχουν θέση στον κόσμο που έρχεται. Sanhedrin 90a.

"Οι εβραίοι πρέπει να καταστρέψουν τα βιβλία των Χριστιανών, π.χ. την Καινή Διαθήκη" Shabbath 116a (σελ. 569). Βλ. Υποσημείωση Νο.6.

Ο Israel Shahak (καθηγητής εβραϊκού πανεπιστημίου που έγραψε για τον ρατσισμὀ και την κακοπιστία του Ταλμούδ) αναφέρει ότι οι Σιωνιστές έκαψαν εκατοντάδες Καινές Διαθήκες στην Κατεχόμενη Παλαιστίνη στις 23 Μαρτίου του 1980 (παραπομπή Jewish History, Jewish Religion, σελ. 21).

Και παιδεραστία ...

"Ένας εβραίος δικαιούται να παντρευτεί ένα τρίχρονο κορίτσι (συγκεκριμένα τριών ετών "και μιας ημέρας")".

"Ένας εβραίος μπορεί να συνουσιαστεί με ένα παιδί, αρκεί το παιδί να είναι λιγότερο από 9 ετών." Sanhedrin 54-55b.

"Δεν είναι σημαντικό όταν ένας άντρας συνουσιάζεται με ένα μικρό κοριτσάκι." Kethuboth 11b.

«Αν ένας μεγάλος άντρας έλθει σε σεξουαλική επαφή με ένα μικρό κορίτσι, αυτό δεν είναι τίποτα, είναι σαν να μην έγινε.
Εισχωρώντας το πέος του όμως μέσα στο γεννητικό όργανο ενός μωρού λιγότερο από τριών ετών, είναι σαν να βάζεις το δάχτυλο μέσα στο μάτι. Θα βγάλει στην αρχή μερικά δάκρυα, αλλά μετά θα είναι εντάξει.»

Υποτίμηση της γυναίκας...

"Ένας εβραίος άνδρας είναι υποχρεωμένος να λέει την ακόλουθη προσευχή κάθε ημέρα: Σε ευχαριστώ Θεέ που δε με έκανες άπιστο, γυναίκα ή σκλάβο." Menahoth 43b-44a.

Το ολοκαύτωμα δεν είναι καινούργιο, υπήρχε αυτή η τάση "αδικίας" και γενοκτονίας προς τον "εκλεκτό" λαό από ...παλιά ! Η χοντροκοπιά βέβαια είναι εξόφθαλμη...
Το Gittin 57b. αναφέρει ότι 4 δισεκατομμύρια εβραίοι (!!!) (όσος περίπου δηλαδή ολόκληρος ο παγκόσμιος πληθυσμός στις ημέρες μας) σκοτώθηκαν από τους Ρωμαίους στην πόλη Bethar. Σαν να μην έφθανε αυτή η εξόφθαλμη ανοησία, το Gittin 58a. ισχυρίζεται ότι 16 εκατομμύρια εβραιοπαίδες τυλίχθηκαν σε παπύρους από Ρωμαίους...

Μια αποκαλυπτική παραδοχή:
Abodah Zarah 70a. "Ερωτήθηκε ο ραβίνος αν κάποιο κρασί που κλάπηκε από στην Pumbeditha μπορεί να χρησιμοποιηθεί ή αν μιάνθηκε εξαιτίας του γεγονότος ότι οι κλέπτες μπορεί να ήταν μη-εβραίοι. (ένας εθνικός που θα άγγιζε το κρασί θα το καταστούσε ακάθαρτο). Ο ραβίνος λέει ότι δεν πρέπει να υπάρξει ανησυχία και ότι επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί από εβραίους, επειδή η πλειοψηφία των κλεπτών στην Pumbeditha, το μέρος στο οποίο κλάπηκε το κρασί, είναι εβραίοι."

Η γενοκτονία εγκρίνεται από το Ταλμουδ:
Minor Tractates, Soferim 15, Κανών 10 : Αυτό είναι το ρητό του ραβίνου Simon ben Yohai: Tob shebe goyyim harog ("Ακόμα και οι καλύτεροι των μη-εβραίων θα πρέπει όλοι τους να βρουν το Χάρο").

Ο ραβίνος Yitzhak Ginsburg διακήρυξε:
"Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι το εβραϊκό αίμα και το αίμα των απίστων δεν είναι το ίδιο πράγμα". (NY Times, June 6, 1989, σελ.5).
***

Αυτοί που δεν έχουν ούτε δικαίωμα ψήφου τελικά στην Ελλάδα, σήμερα είναι οι βασιλείς μας και τους ορκίζει η "Εκκλησία της Ελλάδος" ;;;
Έχει δίκιο ο γέροντας Ιωάννης....

Μα για σταθείτε Έλληνες και Ελληνίδες, δείτε πώς έπεσαν στην παγίδα από μόνοι τους αυτοί που κατηγορούν τον γέροντά μας...επειδή λέει την αλήθεια ωμή σύμφωνα με τα γραμμένα και το πιστεύω τους ;;;
Κρυμμένοι πίσω από ευσεβή προσωπεία, πίσω από "Ορθόδοξα" μπλογκς και "Ελληνικά Πατριωτικά Κινήματα" σπέρνουν τον φθόνο και την διχόνοια στους Έλληνες προωθώντας το νέο Ισραήλ εν Ελλάδι ;;;

Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΤΟ,Ο ΕΧΩΝ ΜΑΤΙΑ ΑΣ ΔΕΙ.