Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ !!!


Μια απέραντη μπανανία, ένα κράτος μπάχαλο, με κεφαλές που το μόνο που γνωρίζουν καλά είναι να καταστρέφουν και o λαός ακολουθά.

Κλέβουν, καίνε, επιβάλλουν νόμους και έθιμα ξένα για εμάς όλοι αυτοί που με το ζόρι και ενάντια στην θέληση του ελληνικού λαού έρχονται για να εγκατασταθούν στην γη της επαγγελίας που τους έταξαν κάποιοι σιωνιστές αντίχριστοι μισέλληνες.
Άστεγοι οι Έλληνες και πεινασμένοι, άνεργοι και πονεμένοι, κι όμως πεταμένοι, ενώ οι ξένοι και στεγασμένοι και ταϊσμένοι, μέχρι και δουλειές θα τους βρουν!
Και σε λίγο καιρό θα ναι, αν δεν είναι ήδη, πλειοψηφία στον τόπο μας... και στο όνομα του αλλάχ τους θα θελήσουν επιβάλλουν την σαρία τους…

Ιερά και όσια προδόθηκαν και πατήθηκαν και ένας λαός κοιτά τις σκιές στο σπήλαιο. Ακούει τους κατευθυνόμενους δημοσιογράφους που υπηρετούν τους αντίχριστους.
Όλα ένα θέατρο στημένο στις πλάτες των Ελλήνων, τα πιόνια αλλάζουν θέσεις τακτικά για να μπερδεύεται ο λαός.
Κι εσύ βλέπεις τις σκιές τους και νομίζεις ότι είναι σαν και σένα, κι αγνοείς το διαβολικό τους πρόσωπο.

Σιωπή και από τους μέγιστους προδότες, σιωπή από τους ιεράρχες. Συνένοχοι κι αυτοί στο έγκλημα κατά του λαού, συνένοχοι στην σταύρωση των Ελλήνων. Συμμέτοχοι με το σάπιο κατεστημένο, συμμέτοχοι στον θάνατό σου. Συμμέτοχοι στην εξαθλίωσή σου, συμμέτοχοι στον θάνατο των Αγίων μας, των ηρώων μας.
Η Ιερά Συνόδος της Εκκλησίας της Ελλάδος....... τσίπα ντροπής δεν έχετε πάνω σας, κλέβετε τις ελπίδες ενός λαού και τις πετάτε στον βούρκο της ανομίας σας. Οδηγείτε έναν λαό σε βέβαιο θάνατο. Διαιρέσατε την εκκλησία, τον λαό και κρύψατε την αλήθεια.... την αλήθεια πως η εκκλησία είναι βασιλεύουσα και μπορεί να αναστήσει την Ελλάδα με Νόμους Αιώνιους! Υπάρχει γη να κρυφτείτε αλήθεια; 


"καὶ οἱ βασιλεῖς τῆς γῆς καὶ οἱ μεγιστᾶνες καὶ οἱ χιλίαρχοι καὶ οἱ πλούσιοι καὶ οἱ ἰσχυροὶ καὶ πᾶς δοῦλος καὶ ἐλεύθερος ἔκρυψαν ἑαυτοὺς εἰς τὰ σπήλαια καὶ εἰς τὰς πέτρας τῶν ὀρέων, καὶ λέγουσι τοῖς ὄρεσι καὶ ταῖς πέτραις· πέσατε ἐφ᾿ ἡμᾶς καὶ κρύψατε ἡμᾶς ἀπὸ προσώπου τοῦ καθημένου ἐπὶ τοῦ θρόνου καὶ ἀπὸ τῆς ὀργῆς τοῦ ἀρνίου, ὅτι ἦλθεν ἡ ἡμέρα ἡ μεγάλη τῆς ὀργῆς αὐτοῦ, καὶ τίς δύναται σταθῆναι;"
****************